Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90. dnova dieta od 02. 02. 2010

kikulka

Bubka nerada som ťa sklamala,mňa celý večer honí mlsná,ale vydržím,veď zajtra večer bude mňamka :D zrazu mi toľko dobrôt beží po rozume,že neviem,čo si z toho zajtra dám :)

bzzz

ta cokoladka by nemala byt nahodou jeden rad?? :D teda 3 kocky

chcela som sa vas spytat ci sa stravujete pravidelne, myslim kazdy den v rovnakej hod? ja sa snazim dodrzat napr. ranajky o 10 obed o 13 vecera medzi 17-18

Barb 26

Caute baby, tak vecera je za nami a musim povedat, ze to vobec nebolo zle...
Hrozne sa tesim zajtra na veceru, milujem vsetko sladke a uz sa fakt nemozem dockat...
mnam mnam mnam
Ozaj, baby, bzzz a kikulka, co mate zajtra na obed? Planujem spagety, ale neviem, co k nim. Moze byt trebars len kecup?

kikulka

juuuj baby,ja mam UH zajtra,tak sa tesim na nieco sladke,strasne mam rada sladkosti :D
a tablicka cokolady sa mysli jedna kocka z cokolady,aspon tak pisu v knihe :D ale ja som cokoladu nikdy nejedla,ked som ju drzala minule tuto dietu...ale teraz mozno skusim :)

Bubka132

Bara - ja mám tiež dnes deň UH - ešte by ma zaujímalo - koľko je to tabuľka čokolády. :o)

Ja som mala na večeru kolačik - ale už sa teším na ovocný deň (o:

kikulka

bzzz to nie je ziaden recept,len uvarené zemiaky v šupke som pretlačila cez to pretláčadlo,zmiešala to s kyslou kapustou,soľ,vegeta a upiekla som to trocha...nic extra,ale pri diéte sú aj zemiaky super :D

bzzz

:D

kikulka: prosim ta mohla by si mi napisat ten recept na tie zemiaciky s kapustou, v nedelu by som si to chcela pripravit ... dakujem