Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bara017

och inak pri tejto diete je prisne zakazany alkohol.. ale ja si asi v piatok par deci vinka neodpustim:-/ budem to musiet potom nejak odcinit, ale neviem ako..

bzzz

tesim sa, ze sa k nam pridavaju nove clenky :)

tak obed bol vyborny, ryza a ta cinska zelenina :) mnamiii :)

bara: mna to caka zajtra, uz sa tesim na maskrtu :)

bara017

ooo nove členky mame:) tak super..
takze ranajky okey ananas, potom dlho dlho nic a teraz som doobedovala.. mala som teda spagety s dusenou paradajkou a cesnakom, fajnota:)) dost som si dala, lebo som bola hladna, ale tak vecera bude mala.. zmrzlinaaaaaaa:D :D inak to je divne.. dnes pojdem asi skoro spat, kedze budem po tej zmrzline hladna.. jaj a este tablička cokolady:) tu moc nemusim, ale vraj to treba, tak si dam:) ma dnes este niekto den uhlohydratov? ci len ja?

daniellka

To sun0808: dakujem ti za tvoj nazor a vobec ma neodhovaras, urcite si rada necham poradit a zvazim :) no ja budem rada, ak by som sa aspon dostala na tych 65kil :) a ked budem spokojna ako to vyzera, tak to urcite nebudem prehanat :) a suhlasim s tebou, radsej zdravo vyzerajuca... :) dikeska

daniellka

To sun0808: dakujem ti za tvoj nazor a vobec ma neodhovaras, urcite si rada necham poradit a zvazim :) no ja budem rada, ak by som sa aspon dostala na tych 65kil :) a ked budem spokojna ako to vyzera, tak to urcite nebudem prehanat :) a suhlasim s tebou, radsej zdravo vyzerajuca... :) dikeska

daniellka

kikulka

chi,zas pisem pod segrinym nickom (sajfina),co uz,snad zo mna neodhryzne :DD
danielka mas poslanu tu knihu
inak zemiaciky s kapustou sa mi pomaly dopekaju...mnamky:)

sun0808

To Danielka:Nechcem ta odhovarat,len poviem svoj nazor.Myslim,ze na 57 nemusis.
Ja mam 168/64,vzdy v lete mam 59 a som spokojna.Mala som uz aj 53,velmi sa mi to pacilo,ale okolie sa na mna zhrozene pozeralo,ze mi to na tvari nesvedci.
Podla mna je to ine ak je zena 50"od prirody"alebo ak schudne 20kil.
Znama schudla pri 90dnovke 16kil,ale uplne je podla mna stacilo 10,po tych poslednych siestich sa jej koza na stehnach len tak hompalala:(a pritom denne behavala.Radsej 65kilova,zdravo vyzerajuca ako takmer o 10 menej a vyzmykana.