Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
ja sa tiez citim lahsia, ale nechcem sa este vazit.. este si pockam:) pre mna su aj tak dolezitejsie cm ako vaha.. ale je to super barb26 gratulujem:)
najprv som povedala ze sa odvazim az po prvom vodovom dni, ale to by som sa este nacakala, tolko asi nevydrzim:)
Ja teda tiez dufam, ze staci dodrziavat casove rozpatie, lebo nestiham to presne tak isto kazdy den....
Prave som si trochu zacvicila, aj nohy, aj brucho, aj ruky...tak dufam, ze nepolavim a ze budem pokracovat...
Inak som sa vazila, aj ked po dvoch dnoch sa to este asi neoplati, ale kilo uz je dole, tak dufam, ze to tak pojde pekne dalej...
no ja som dnes stihla veceru len o siestej a kedze som bola dost hladna tak som si dala kolac z listkoveho cesta, nie zmrzlinu.. a jednu kocku cokolady na varenie! Pozor baby urcite nie cely rad:) ale inak nemam nejaky dobry pocit z tej vecere, je to divne, pocas diety a kolac si dat na veceru:) no ale dobre, nedbam.. chutil mi:))) Zajtra mam vitaminovy den, cize len ovocie, zeleninka..
A tie casy, hmm no ja ranajkujem kadejako niekedy o siestej, o siedmej, najneskor o osmej.. a obed po dvanastej, dnes az o druhej.. ale tie casove rozpatia co maju byt medzi jednotlivymi jedlami dodrziavam:) tak hadam to staci..
:)
A inac, take celozrnne cerstve forneti - mnamky...
Ja sa tiež šialene teším na to sladké - úplne najviac a mám rovnaké pocity, neviem,, čo si vybrať, lebo by som si dala všeeetko...
Na tie celozrnne cesnakove rozky mas nejaky speci recept? Alebo je v tej knihe?
bubka: tak to si mala fakt super veceru dnes :)
ja teraz popijam biely cajicek :)
Ja sa snažím dodržiavať 4 hod. medzi jedlom - ale nemám nejaké presné časy.
S tou čokoládou mi to veľmi nevadí - mala som na večeru štrúdľu ((((o:
barb ja mam zajtra skusku a budem v skole od rana az do poobedia,takze tiez na obed ako bzzz celozrnne fornetty,aj ked som chcela piecť cesnakove celozrnne rozky,ale nie je cas :(
a veceraaaa,juuuuj sa tesim na sladke :)
barb: kedze zajtra budem pobehovat v meste, som myslela ze si kupim 15dk celozrneho peciva vo forneti, alebo neviem...
podla mna moze byt iba ten kecup :) alebo plus nejaka zelenina k tomu :)
mna to vazne bavi tesim sa, a dnes som si vyhliadla jedny saty na nete, tak to mam ako motivaciu :)
ale sa hnevam na seba,lebo dnes som nemala uz ziadnu energiu na cvicenie :(, budem musiet dohnat :)