Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
ahojte,tu je ten racept na cesnakove rozky :D
25dkg muky (1/2 tmava,1/2 biela hladka),1,5dkg drozdie,1/2ČL cukor,soľ,vlazna voda,1ČL oleja,koreniny,pretlaceny cesnak
Do vlaznej vody daj cukor,drozdie,ked to vykysne,pridame kvasok do mierne osolenej muky a zamiesime,nechame stat 30min,c esto rozdelime na 6 casti a vyformujeme rozky,na vrchu ich mozeme nakrojit nozom a potrieme pretlacenym cesnakom,ale posypeme koreninami-podla chuti,pecieme 15min....mne to staci na 2 obdey,3 rozky zjem a 3 dam do mraznicky
a k tej vyske,som na STU chemicka fakulta
Kocky, tak veceru mame za sebou.. ja som si dala trochu zmrzky a kusok torty a manzel si spravil cerstvu zeleninku, ktoru si na panvici dochutil a musim povedat, vonalo to vyborne a bolo to velmi chutne - tak sme sa rozhodli, ze zajtra pocas vitaminoveho dna si dame na obed takuto zeleninku - dufam, ze to je povolene...
A dufam, ze to zajtra prezijem...
Dakujem za podporu:) ale hadam to najhorsie uz mam za sebou dnes.. najviac mam chut na jedlo od tej 12.00 do 14.00.. teraz si pojdem asi zabehat so psom a potom este kniznica a kava s kamaratom a bude vecer a pojdem spat o pol desiatej:) a zajtra bielkovinovy den, dam si dake masko:D tesiiim.. a Vam zajtra drzim palce, aj ked nie je to take hrozne pokial Vam pred nosom nevyvaraju rozne dobroty a nepecu kolace:D
Bara to zvladnes, neboj!!
Mna to caka zajtra, tiez sa toho sice desim, ale budes mi prikladom, ze si to dnes zvladla..;-)
no ja mam dnes naozaj krizu:-( uz nech je vecer a spim.. akoze vitaminovy den nie je zly, ale ja by som dnes jedla ine veci.. mama vyvara pre brata a ja nemozem jest, uf:( tazke to je.. keby som byvala sama tak to je ine..
Baby a kde vlastne studujete???
Ja som FM UK externe studium, 5.rocnik (konecne)..
takze ranajky mam uspesne za sebou: 2pomarance a datle-3ks
barb: to je super, blahozelam
kikula: na ten recept sa tesim, a drzim palce na skuske, aj ja mam dnes o 15 opravak, posledna akuska dufam ze sa zadari a konecne sa konci skuskove, ale v sobotu sa mi uz zacina LS :(
bara: drzim palce,
baby musime mysliet pozitivne, ze to pekne zvladneme :)pekny den Vam prajem
Kočky nebojte, sme v tom spolu, tak to pekne všetky dodržíme...
Super kikulka, teším sa na ten recept, také niečo mám fakt veľmi rada..:-)
S tou zlou náladou... aj som Vám chcela včera napísať, lebo som mala príšerný deň v práci, tak som sa chcela trošku odreagovať, ale povedala som si, že toto fórum je na inú tému, tak som to sem neťahala....
A držím palce na skúške, ja mám tento semester našťastie všetky už za sebou, aj keď pravda je taká, že som už hrozne lenivá a hrooooozne sa mi nechce učiť, ale už nejak dobojujem..:-)
jaj clovek ked ma zlu naladu tak sa mu ani chudnut nechce.. ale nebojte sa, nevzdala som to ani som nic neporusila, len som mala rano chut nedat si ovocie ale radsej velky kolac:-/ jaj jaj.. dnes pekne vitaminovy den a to aj dodrzim.. hlavne budem vela pit..a vecer si zacvicim uz sa na to tesim:) rozhodla som sa ze sa v pondelok odvazim teda, hadam to nebude demotivujúce, bude to presne tyzden chudnutia aspon mam dovod nic neporusit cez vikend, lebo vikendy su tazke co sa tyka dobrot u nas doma:D
ahojte,tak ja sa uz pomaly chystam na vlak,idem na tu skusku,tak sa mi ani ranajkovat nechce ako mam zaludok stiahnuty zo stresu :(
na tie cesnakove rozky sem hodim vecer recept,teraz nestiham,ale su neskutočne dobre...tedaa ja milujem pecivo,tak preto mi tak chutia :D
prajem uspesny dnik spolubojovnicky :D