Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

vitaj :)

takze ranajky mam uspesne za sebou: 2 pomarance, 1 jablcko

chystam sa na nakup, musim spravit zasoby ovocia a zeleniny :)

ja som bola v noci taka hladna, tak mi skrkal zaludok ze az :D tak som len pila a pila,este dobre ze som si prichystala flasu vody k posteli :D no dufam ze dnesny den zvladneme :) teda MUSIME :)

pekny den prajem :)

no dnes rano som sa aj odvazila, nechcela som,ale lakalo ma to, takze mozem sa pochvalit ze mam dole 2kg :)

Barb 26

Ja tiez dufam, ze to dnes vydrzim - prave papam na ranajky ovocny salat, co som vcera urobila, na desiatu si dam pohar dzusu, obed bude dusena zeleninka, olovrant asi dzus a na veceru zase nejaki ovocnikovia....
DRZME SA!!!! Toto musime vydrzat :-)
Inak, ako pozeram, vacsina z nas tusim studuje :-)
PS: vcera na veceru som mala kusok torty, kopcek zmrzliny a kocku cokolady - dufam, ze som nezhresila...

kikulka

bzzz podla mna tie parene buchty mohli v pohode byt :) ja som si upiekla babovku,ako by povedal Minko Demovic,mala som nebicko v papulke :D,cokoladu som nejedla,ta mi nejde na chut...
zajtra mame ovocie-prvykrat,hadam to vydrzime :)

bzzz

ano dala som si kocku :)

tak je dobre, ukludnila si ma, si zlata :)

tak ked sa musi tak sa musi :) ten beh je dobry napad :)

bara017

a barb26 ta zeleninka na obed je urcite povolena, mozte si to kludne dat:)

bzzz inak ked tak nadtym rozmyslam, tak v podstate dve buchty su skoro ako jedna torta:) urcite.. takze nemaj vycitky..

A kocku cokolady na varenie ste si dali baby?

bara017

bzzz tak si zacvic a vycitky su prec:-) no moj vitaminovy den dnes vyzeral asi takto:
ranajky: ananas+jablko
dve hodiny na to dalsie jablko, lebo som bola straaasne hladna
obed: mrkva+kiwi
olovrant zase strasny hlad: vlasske orechy tak za hrsť.. a nakoniec večera: dusene jablka zo skoricou, tie boli velmi fajne:) teraz nie som nejaka hladna, ale uz sa tesim na zajtra aj tak:)hlavne na obed, dam si nejaku hydinu so zeleninou veeela zeleniny:D
Ja som inak na BIVŠI na škole, v tretom rocniku.

bzzz

ja som na EUBE 4.rocnik externe

no obed som mala: celozrne pecivo,

veceru som jedla iba teraz lebo som teraz prisla domov, ale zhresila som, nestihla som si kupit ani zmrku ani kolac, tak som si dala parenu buchtu ale iba 2ks inokedy som zjedla aj 3-4naraz :( mamina to robila (hanbim sa, normalne mam vycitky)

ale uz sa tesim na ovocny (zeleninovy) den

dakujem za recept :)