Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
nasla som celkom zaujimavu stranku : www.nova-90-dnova-rozlisovacia-dieta.php5.sk
Barb, viem o com hovoris :/ ja som si dala jeden cukrik, a teraz som si dala jablko s medom, som si spravila vyzivu...
ale cela sa klepem,nemam energiu vobec :( dufam ze tento den zvladnem
Ja tento vitaminovy den fakt nezvladam - akurat som prisla z obeda a musim povedat, ze dusena zelenina sa mi priam hnusi... nie ze by som bola hladna, skor mam neuspokojene chute a som dost nervozna, taka o nicom... uz nech je zajtra.... (ja inak fakt neviem, ci to dnes zvladnem..:-(
no je to tazke, hlavne ked doma tak prijemne vonia obed :/
ale drzim sa, a citim sa fakt tak bez energie :/
snad 2. vitaminovy den uz bude lepsi,jednoduchsi :)
no obed za mnou, dnes to bolo trosku skor ako inokedy, mozno aj ako by sa malo ale tak uz som mala tiez riadny koncert v bruchu od ranajok o siedmej:) teraz nic nic nic a potom uz len vecera, hadam to iste stihnem.. A ako vitaminovy den? Nie ste hladne? Ja som vcera bola daka bez energie, ked som mala vitaminovy, dnes bielkovinovy a som v pohode:)podla mna vyprazane sa moze ale musis vyprazat len na cajovej lyzicke oleja.. ale lepsie si to odpustit..
dakujem dievcata :) ale moj zaludok riadny koncert podava :D snazim sa nato nemysliet, a hlavne vela pit
tak nakup mam uspesne za sebou :) doplnila som si zasoby :D
obed planujem mat dusenu zeleninu, olovrant ovocie, a na veceru zasa zeleninu :)
kedze mam zajtra skolu, tak som si nakupila na obed cottagechees a mini hermelin a zoberiem si aj zeleninu, a na veceru zasa len cottagechees a zeleninu...
barb: neviem este som si nestihla prejst tu knihu,ale mne sa zda ze asi nie :/ al enie som si ista..
bara: tak mas dnesny den aktivny ;)
Kočky zlaté, ja už snívam o zajtrajšku, plánujem si dať bratislavskú salámku s čerstvou zeleninou a krajcom chleba - je to v pohode??
A inak, môže sa jesť aj vyprážané: napr. syr, cukina, karfiol, brokolica a tak? Vyprážané je povolené???
krasny piatok zelam vsetkym zucastnenym:D
no ja som dnes zacala krasne den, ranajky jablko, hrozno. Potom som bola behat so psom a tera upratujem ako besna, lebo hrozny neporiadok. Tak mam pohybu a pohybu.. som sice riadne hladna ale uz vydrzim do obeda a dam si veeela zeleniny:) a mäso k tomu trosku.. fuuu neviem ako dnes s vecerou ale dufam ze sa mi podari dodrzat ze si dam to iste ako na obed..
Vitam nove chudnuce baby a prajem pevnu volu, ta je najdolezitejsia..
jooooj ja uz sa chcem tiez vazit:) ale pockam do pondelka.. a bzzz Tebe gratulujem, je to super, silna motivacia tie 2kg dole:)
Bzzz, gratulujeeeem :-) A obdivujem Ta, ze si to vcera vydrzala..... ja som zatial v pohode, akurat som vypila pohar dzusu, je to zatial ok, ale som si ista, ze zufalstvo na mna dnes este len pride...