Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
ja mám dnes tiež škroby,tak len pečeňáky (zemiaky pečené v šupke)+uhorkový šalát,ktorý mám veľmi rada :) a aj vývar so zeleninou dokonca,takže sa najem ako kráľ :)
jasne idem pokracovat, dnes si dam skrobovy den co som mala mat vcera.. Pekne na obed pohanku s brokolicou aj na veceru a vecer si zacvicim aspon hodinu a pol.. a snad vecer uz budem mat lepsi pocit zo seba:) cez tyzden je to v pohode, ale vikendy budu asi tazke.. no ale co, treba sa potrapit do leta:D vy co dnes varite?
bara017 nič si z toho nerob,pokračuj normálne ďalším dňom a snaž sa to dodržať,ono tie schudnuté kg ťa budú motivovať a tlačiť do toho,aby si neporušovala a pokračovala :) držím palce
ahojte babenky:) no nebudeme si klamat, priznam sa.. ja som vcera celu dietu porusila.. takze dnes zacinam odznova..akoze toto stravovanie mi vyhovuje aj sa ovela lepsie citim, len vcera sa to bohuzial nedalo.. oslava a tak.. no zle proste, som na seba nahnevana, ale tak vybeham, vyskacem a dnes uz stravujem zase podla 90dnovej..Vy sa drzte, nepokazte si to ako ja
dobré ránko :D taaak a už máme 6.deň a ani to nebolelo :)
taktiež vítam nové spoluchudnúce a Barb 26 neváž sa stále,keď tak,tak ráno na lačno,jasné,že počas dňa ti váha stúpne,veď veľa pijeme a aj to málo čo zjeme,má nejakú váhu :)
bzzz si schudla 2kg za 3 dni???jeeeej,super
ja sa budem vážiť až v utorok ráno,to budem mať po 1.týždni,tak dám vedieť či nejaká zmena :) ale cítim sa oveľa lepšie,bruško splasnuté :)
Ahojte kocky, ja uz sa prestavam vazit, lebo mi to nejak kolise a potom som z toho nestastna...
zuzinak, ja som sa vazila po 3 troch dnoch a 2 kg uz boli dole :)
baby tak pridavam sa aj ja..a dufam ze konecne sa premozem:)..inak sa chcem spytat za tych par dni co to drzite ci ste dali uz jedno kilecko?..
ahojte babenky.Nechcem vam pokazit naladu ale citala dost o proti 90diete,zevraj to vobec nie je zdrave chudnutie a ba dokonca niektorím to spravilo zdravotne problemi.Vypadali im vlasy.nechty sa im zacali lamat ba dokonca niektorí dostali zaludocne vredy.Aj to sa tam písalo ze do obeda jest len ovocie je velmi nebezpecne lebo v noci sa nahromadí v zaludku kyselina a ovocie to tiez obsahuje a ze ked je ovocní den a neje sa inc ine okrem ovocia tak sa nahromadí kyselina a to moze mat zle nasledky,tocenie hlavy a vredy.ta stranka je písana po madarsky ale urcite su aj slovenske stranky kde sa pise proti 90diety.
vitam nove bojovnicky :D
no vcerajsi den som zvladla, bolo to tazke ale zvladla som :)
dnes mam vsetko to co som som si vcera naplanovala :) aj som to tu pisala ..
Barb super, gratulujem :)