90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bara017

zdravim baby:) no ja som vcera nemohla zaspat od hladu.. to bolo hrozne, uz nemozem takato hladna chodit spavat. Musim trosku asi posunut vecere na neskor, nie o piatej, pol siestej.. neviem
Ale inak som vsetko dodrzala.. dnes teda uhlohydraty, rozmyslam nad tou pizzou ze si upeciem alebo zase spagety, no uvidim este ako sa mi bude chciet.. a vecer daky kolacik a koniec:)

Barb 26

Ahojte, no ja mam dnes na obed spagetky a urobila som k nim taku stavu, ktoru robim bezne k masku - milujem tu chut (oprazis nakrajanu cibulku, pridas kecup - chvilu spolu varis, potom pridas vodu, sol, korenie, majoranku a cesnak alebo cesnakovu pastu - za normalnych okolnosti k tomu ide este masko).
No a na veceru nieco sladke, mozno si dam horalku alebo nieco take...
Teraz prave papam 1/2 pomaranca a 1/2 kiwi...
Drzim palce kocky..

bara017

nevadi Barb26.. vzdy lepsie ako ja, ja som v sobotu nedodrzala cely den vobec:( ale uz je dobre.. zase som sa do toho pustila.. mala som dnes skroby.. tak som si dala pohanku z brokolicou na obed, potom nic a potom na veceru opat ale len polovicu, teraz som sice hladna ale uz to nejak vydrzim..Zajtra uhlohydraty akurat rozmyslam co si spravim.. rozmyslam nad nejakou pizzou z knihy ale neviem..vy co si date?

bzzz

no ja som mala celkom fajn den, len som zaspala takze medzi obedom a vecerou som nemala 4 hodinovy interval ale skoro 6hodinovy...

uz sa tesim na zajtra :)

Barb 26

Ahojte baby,
ja som dnes zial tiez trosku zhresila, zjedla som malu misku pukancov a veceru som tiez nemala polovicu z obeda, bola skoro taka velka ako obed - ryza a uncle benz (bez masa)...citim sa teraz hrozne plna, tak idem si dat radsej brusaky a budem sa snazit pokracovat bez porusenia..:-((
Bara, nie si v tom sama...drzim palce dalej :-)

bara017

jasne:) idem dalej a teraz budem na seba este prisnejsie.. chcem o tyzden vidiet vysledky aspon v cm na pase, takze musim musim musim..

bzzz

ja mam dnes taktiez ten skrobovy, tak ranajky som mala pomaranc a datle,
a na obed/veceru som si pripravila ryzu s lecom, a vyvar si dam este :) uz sa tesim :)

dnes este aj nieco dobreho na peciem, takze o zajtrajsiu veceru mam aj po starane :)

presne tak, vazit sa budem aj ja len po tyzdni uz...

pekny dnik prajem :)