Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

minuly tyzden to bolo fakt tazke,ale teraz si uz zacinam zvykat, no a to ze nepijem nic sladkeho, ziadna cola, ani fanta a tie ostatne hovadiny, tak to je pre mna fakt ze wau, uz mi to ani nechyba, normalne som hrda na seba :)
zajtrajsi den bude tazsi,ale zvladneme, Musime to zvladnut !!!!

bara017

baby inak vy mate tiez tak malo energie? A neboli Vas obcas hlava? Pre moje telo je to asi dost sok, predtym som prijimala asi prilis vela energie:)

bzzz

no vecera bola supeeer, 3 mini mufinky :) mnami a este si dam aj tu kocecku ...

veru zajtra vitaminovy :/ ale nevadi my to zvladneme :)

ja sa taktiez uz nevazim..

bara017

Barb26 ja ti radim nevaz sa:) kasli na to.. odvazis sa po prvom vodovom dni..
ja sledujem len cm zatial a na pase mam uz tri dole:) aj ked beriem, mam zcvrknute brucho, tak to preto, ale motivuje ma to celkom:) fakt pockaj z vazenim a bude dobre:)
ja mam inak dnes uhlohydratovy den, mala som jablkovy kolac a rozmyslam ci sa dam tu kocku cokolady ale asi ano.. asi teraz si dam a idem si zacvicit trosku na orbitreku:)
zajtra vitaminovy ak dobre ratam, uf uf

Barb 26

Baby, ja som z toho na nervy.. mam za sebou siedmy den a rucicka na vahe mi ukazuje ubytok iba 30 dkg.. hrozne to kolise....:-(

lily111

Cafte zeny, prajem Vam pevnu volu pri tejto diete- budete ju potrebovat.Ale MAXIMALNE to za to stoji.Ja uz mam polovicu diety za sebou,cvicenie kazdy den a citim sa ako novy clovek.Je to najlepsia dieta aku kedy kto vymyslel.Po diete prechadzam iba na delenu stravu a ziadny chlieb, cukor, biele pecivo a tuky s mierou a cista voda nadovsetko.A ked sa tu objavi nejaky hlupak co ma negativne nazory tak ho ignorujte,hlavne taky Fenix co ma cez 100 kil a nic so sebou nerobi a ani to neskusa.Drzim palce

bzzz

Ahojte dievcata :)

tak ranajky som mala pomaranc a jablcko, obed: cestoviny s kecupom, a vyvar

a uz sa tesim na veceru :)

a psychicky sa pripravujem na zajtra :D

kikula: drzim palce pak na skuske

kikulka

bre ranko :) dnes UH deň,juchuuu :) ja som sa včera cítila taká prejedená,uff a to som nič neporušila,asi sa začína žalúdok zmenšovať mohol by sa :))...už sa teším na prvé váženie,myslím,že niečo zo mňa zišlo,tak dúfam,že aspoň 1-2kg :) ale vážim sa až v stredu,zajtra nestíham ráno,mám skúšku(poslednú konečne) a už sa vidím,že ráno vstávam na poslednú chvíľu :D a najmä sa chcem vážiť po ovocnom dni :)