90. dnova dieta od 02. 02. 2010

janula10

SPRAVNE BABY, VAZTE SA AZ PO 29.DNI...
prepacte ze sa vam tu do toho miesam, som z fora "kto zacina 90 dnovku od 11.1"..no a my sme uspesne vcera zvladli vodovy den...takze dnes uz je to mesiac co drzim tuto dietu..a dala som dole 6,5kila..:)) citim sa super..to ma pohana ju neporusit a vydrzat este dalsich 60 dni...:)
tak drzim palce..!!!

Barb 26

Bara, problem je, ze ja som ani v cm nic nedala dole - vcera som sa merala - trosicku lahsia sa citim, ale naozaj neviem kde, kedze ani na vahe ani na centimetroch nic neubudlo....
Ale beriem, pockam do 29 dna (ak budem dostatocne motivovana :-( a ked nic, tak asi zacnem s inou dietou...hoci dufam, ze nebudem musiet....

bara017

vitaminovy dnes:) ranajky o 7.30 jablko, banan.. teraz si dam asi polku grepu lebo som daka hladna alebo uz vydrzim do obeda a spravim si mrkvovy salat asi. Tazke tazke
poobede idem na prednasku dufam ze mi tam nebude skvrtat v bruchu:D

bara017

Barb26 ty kasli na tu vahu:) neboj postupne to zacne klesat.. ja tiez nemam viac ako kg dole.. ale cm su dolezitejsie a celkovo ten pocit lahkosti:) nie?
Urcite sa nevaz uz, odvazime sa pekne spolu po 29.dni..dovtedy pekne bojujeme dalej:)
Tak to si dobra ked sa tak drzis.. ja neviem preco som stale taka hladna, asi si moje telo este nezvyklo naozaj, ale volako mu to trva..

bzzz

ja zvycajne ranajkujem medzi 9-10 hod, obed o 13hod, a vecera cca okolo 18hod, a asi raz som si dala nieco medzi tym teda vcera asi ten dzus, ale inak jem tri krat, ale kedze dnes mam ten vitaminovy tak to bude asi aj 4-5 krat..a chcela by som sa spytat ci je dolezity ten casovy interval, napr medzi ranajkami a obedom je to este ok,ale ak by som mala medzi obedom a vecerou tie styri hodiny tak vtedy sa aj mne zaspavalo minuly tyzden tak ze mi skrkal zaludok a zobudzala som sa uplne hladna ,ale ak mam zhruba 5 hodinovy rozdiel alebo aj o nieco viacej je to fajn, tak neviem teraz :/ snazim sa aj vela pit ked zacinam pocitovat ze som hladna, mam pocit ze vypijem aj 3 litre za den ked nie viac..

aky mate inak den baby?

ja zatial celkom ok, ranajky som mala banan a pomaranc :)

Barb 26

Bara, ja jedavam 3x do dna: rano okolo osmej, obed okolo 12:30 a veceru okolo piatej - pol siestej. Potom uz nejem nic..
Tiez pocitujem obcas hlad, ale nie je to az take hrozne..
Horsie je, ze fakt nechudnem..:-((((

bara017

ja nechapem ako je mozne ze sa hovori ze pri tejto diete sa nehladuje, ja kazdy den v poslednej dobe hladna zaspavam.. prve 3/4 dni boli v pohode, no ale teraz, neviem co sa deje.. a potom neviem zaspat.. o kolkej jedavate posledne jedlo? A jete stale len trikrat do dna ci viac?

iwik

kikulka

aHoj dakujem velmi pekne za dietku ja zacinam od zajtra dufam ze vydrzim lebo mam strasne malu trpezlivost a vydrz :(
No nic dufam ze zvladnem