Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
kikula: super blahozelam,
nevydrzala som to ani ja, a mam dole 3kilecka sa tesim :)
a inak ako sa mate baby? co dobreho budete dnes papat?
ja som mala na ranajky: banan, a mesiacik z pomela
obed a vecera: chystam kura v sacku tak uz sa tesim :)
dobré ránko ženy :D tak dnešnú dobrú náladu mi nič nepokazí,pred chvíľou som sa odvážila a musela som si na tú váhu stupnúť 3x,som neverila vlastným očiam :) mám 64,5kg,takže presne 3 kg dole,jupíííí a v páse -4,5 cm....sa vytešujem ako malá,takú váhu si na sebe ani nepamätám :D a vy ako?či vy odolávate váhe a až po prvom vodnom dni sa odvážite?
dnes máme bielkoviny,asi si spravím omeletu so zeleninou,mňam :)
Barb: jaj tak chapem, ale neboj zvladneme to, mozno ze to pojde pomalsie kedze celkom z nizkej hmotnosti chdunes,len treba mysliet pozitivne to je hlavne :)
Kikula: blahozelam
no a dnesny den bol celkom fajn, vobec nie som hladna, na veceru som si dala kiwi a trochu z pomela ..este si troska pocvicim, a budem celkom spokojna z dnesneho dna :)uz si normalne zvykam, je to fajn pocit
ahojte kočky :D tak už mám poskúškach,konečneee :D dnes máme ovocíčko,som zjedla len 1 jablko a hrsť nesolených arašidov a hektoliter vody,akosi nie som hladná vôbec,ale ešte aspoň 1 jablko do seba dnes dostanem :) ja sa zajtra asi odvážim,teda snažím sa to váženie oddialiť, ale som zvedavá,lebo v centimetroch mi zišli 4cm z brucha :)tak či nejaké 1-2kg ubudli :)
Inak v piatok idem darovať krv,tak dúfam,že nebude vadiť,že som na diéte,pre istotu zjem trošku viac ovocia v piatok ráno :)
Bzzz, my sme mali tiez pecene jablka, celkom sa dalo...
Som praveze nizka, mam len 156,5 cm.. idealna vaha pre mna by bola okolo 50-52 kg...
bara: :D
barb: a kolko mas cm? podla mna mas ok vahu
co dobreho mate na obed? ja som si pripravila pecene jablka s orechom :) uz sa nato tesiiim :)
Noo, mam 65,7 kg..
bzzz ze cely satnik:) no tak pekne.. mne staci ked budem moct na v lete na plazi vytasit svoje krasne telo v novych bielych plavkach:D :D :D
janula10 wau tak super gratulujem:) ten vodovy den bude asi narocny ale uz sa tesim ked bude po nom:)) asi ho cely prespim:D
Barb26 nezufaj, drzis sa super, len pekne pokracuj a neskusaj nic nove uz.. a z akej vahy to ty zhadzujes, prepac zabudla som..
janula: dakujeme, a drzim palce na dalej :)
baby: nesirte paniku, zvladneme to ved iba 8 den to robime, len musime mysliet pozitivne, ja som si uz v mysli cely satnik vymenila :) a nevazim sa, ja som sa este nestihla odmerat v cm,ale dnes sa to pokusim,