90. dnova dieta od 02. 02. 2010

mandarinka

ahojte,chcela by som sa opytat ci si mozem dat v ten prvy den (proteinovy)dat na obed dva celozrnne rozky so salamou a paradajkou?a na veceru len jeden rozok,bude to nejak vadit?

kikulka

ja som dnes zjedla na obed cesnakové rožky,som si piekla z polovice bielej a polovice ražnej múky a na večeru wafle natreté nutelou,bánom a na vrch ešte šľahačka,tak som mala takú kalorickú bombu,ale raz za čas hádam neuškodí :)
inak som dnes taká nijaká,ako vždy cez moje dni,bolí ma strašne brucho a hlava,ale hádam to čoskoro prejde

bzzz

kikulka gratulujem, ja s tym pockam vodny den...

bara, tak vitaj, a drzim palce, neboj spolocne to zvladneme :) je to tazke, ja viem hlavne ked doma tak prijemne vonia ked varia same dobrotky, ale treba vediet odolat!!!

bzzz

ahojte :)

tak dnesny UH den je celkom fajn, ranajky som mala pomaranc ...obed celozrnne pecivo a redkovky, a uz aj veceru mam za sebou, strudla a kusok milka cokolady...

ale mam problem, vecer sa chystame s partiou do pizzerky, tak dufam ze budem vediet odolat pokuseniu :/

kikulka

ahojte:) tak konečne je tu zasa UH deň :D to bude super deň,len neviem,čo si spraviť na večeru,mám chuť na všetko :),dajte nejaký typ
bara017 to je dobre,že to chceš znova skúsiť,budem ti držať palce,aby si to vydržala tento raz,lebo určite nie je ani pre telo dobre,keď týždeň je na diétnom režime,potom zasa nie,a potom zasa diéta.
ja mám od včera svoje dni,tak sa ani nemienim pre istotu odvážiť tento týždeň a tak mi to vychádza,že to nechám až na 30.deň,keď budeme mať po vodnom dni.Zatiaľ je to 4.5kg dole :) a -7cm pás,-3cm boky a -2cm stehno a aj z obvodu pŕs mi zmizli 2cm a pod prsiami -3cm,to by som až tak nepotrebovala,ale rátala som s tým,že aj prsia budú menšie :)
pekný dník

bara017

baby od zajtra zase idem s vami:) lebo toto je hrozne, ja ked nemam ziadnu dietu v hlave tak sa neviem ovladat ked je nieco fajne doma:((( takze musim s vami vtedy to islo v poho.. a ovela lepsi pocit som mala zo seba aj som sa lepsie citila.. aky mate zajtra den, nastartujem to s vami.. ci vitaminovy?:D

bzzz

aneti, to je super :) len tak dalej :)

kikula, tak to sa tesim ze je uz lepsie :)

inak co mate dnes na plane?

ja som mala na ranajky 2 pomarance, na obed-veceru planujem ryzu s kukuricou ...

ale zajtra mam skolu tak vobec neviem co si mam pripravit na zajtra, nejake rady???

aneti7

ahojte

tak ja som to dnes nevydržala a odvážila som sa. Zatial 5kg dole. Tak som sa hneď aj pomerala a -3cm od všadiaľ. Konečne sa to pohlo tak sa teším ako malé decko. U mňa to dnes bude na obed pizza tak sa teším:)