90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bara017

bzzz to ma mrzi:) mala si si rychlo nejake zemiaky spravit alebo co.. a na zajtra uz mate dake plany na obed? Uhlohydraty, hmm neviem co si mam spravit, ale spagety uz nechcem aspon dva tyzdne vidiet..

aneti7

kikulka a ten špenát si si robila s mliekom alebo bez mlieka....lebo ja som zvyknutá s mliekom a aj by som si už špenát dala, ale v škrobový deň nemôžem kvôli mlieku

kikulka

ahojte žienky :D včera som ani nemala čas sem napísať,celé dni som od rána do večera v labáku a robím na bakalárke,uff,už nech je po tom.
Dnes som jedla špenát so zemiakmi,bolo to celkom dobré,hoci som zvyknutá jesť špenát s vajíčkom a cestovinami :)

bzzz

ahojte :)

ranajky: pomaranc

a dnes experimentujem, pripravujem zapekanu ryzu so zeleninou, tak som nato zvedava ze ake to bude ...

iwik: alebo daj si pohar coly, alebo suseny ananas..

bara017

a co dnes varite?:) Ja uz sa tesim na obed o pol jednej, taka som hladna.. dnes ryza so zeleninou, mnam.. tesim
a vecer pojdem cvicit aj na to sa tesim:)

iwik

ahojte holky chcela som sa vas opytat zajtra ma vitaminovy den no mam tazku skusku a ked budem hladna budem este viac nervozna ako som teraz prosim poradte mi ci nieje nieco take co by som si mohla dat na obed nieco co ma minimum kalorii...:D::D

aneti7

zatiaľ keď som sa vážila asi pred týždňom to bolo 5 kg. Na bruchu mi to zatiaľ nevisí ale na stehnách začína. Ešte to nie je také strašné ale chcem tomu zabrániť ešte kým to nebude horšie. Kamoška mi odporučila masáž s hrejivým gélom, tak hneď zajtra idem do lekárne to kúpiť a uvidím či to pomôže.