Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
bzzz to ma mrzi:) mala si si rychlo nejake zemiaky spravit alebo co.. a na zajtra uz mate dake plany na obed? Uhlohydraty, hmm neviem co si mam spravit, ale spagety uz nechcem aspon dva tyzdne vidiet..
no moj experiment nedopadol dobre, tak som sa z trucu ani nenajedla :/
kikulka a ten špenát si si robila s mliekom alebo bez mlieka....lebo ja som zvyknutá s mliekom a aj by som si už špenát dala, ale v škrobový deň nemôžem kvôli mlieku
ahojte žienky :D včera som ani nemala čas sem napísať,celé dni som od rána do večera v labáku a robím na bakalárke,uff,už nech je po tom.
Dnes som jedla špenát so zemiakmi,bolo to celkom dobré,hoci som zvyknutá jesť špenát s vajíčkom a cestovinami :)
ahojte :)
ranajky: pomaranc
a dnes experimentujem, pripravujem zapekanu ryzu so zeleninou, tak som nato zvedava ze ake to bude ...
iwik: alebo daj si pohar coly, alebo suseny ananas..
a co dnes varite?:) Ja uz sa tesim na obed o pol jednej, taka som hladna.. dnes ryza so zeleninou, mnam.. tesim
a vecer pojdem cvicit aj na to sa tesim:)
dakujem Barb 26 tak ja utekam sa ucit na skuspu papa pekni dnik prajem
Iwik, daj si nejaku zeleninku, alebo spenat, ten vie dobre zasytit...
ahojte holky chcela som sa vas opytat zajtra ma vitaminovy den no mam tazku skusku a ked budem hladna budem este viac nervozna ako som teraz prosim poradte mi ci nieje nieco take co by som si mohla dat na obed nieco co ma minimum kalorii...:D::D
zatiaľ keď som sa vážila asi pred týždňom to bolo 5 kg. Na bruchu mi to zatiaľ nevisí ale na stehnách začína. Ešte to nie je také strašné ale chcem tomu zabrániť ešte kým to nebude horšie. Kamoška mi odporučila masáž s hrejivým gélom, tak hneď zajtra idem do lekárne to kúpiť a uvidím či to pomôže.