Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
cafte baby och keby ste vedeli jak mi je strasne zle :( ...z toho ze som sa dnes napraskala jak prasiatko bola som na oslave a niejako som to nevydrzala mala som mat dnes skrobovy den ale jedla som uplne vsetko polievku meso zemjaky aj niejake tie kolacikyy :(
Poradte mi co mam robit?
Mam pokracovat dalej s UHhydratovy dnom alebo mam zacaj znovu ? :(
ahoj baby:) no ako dnesny den? Zajtra co chystate? Tak sa tesim ze zacinaju zase povinnosti, bude menej casu na papanie:D
dakujem kikulka idem si to precitat
už som ti ju poslala
kikulka tak mi posli na mail tu knihu ja to mam inak
moj mail cergelova@zoznam.sk
toto sa píše v tej knihe
V bielkovinovom dni nech je prestavka medzi obedom a vecerou 4hodinova. Po 20 hodine nejedzte uz nic. Ak ste neskoro obedovali, a zda sa vam, ze ste syti, vsetko jedlo, zjedzte na veceru len celkom malo(polovicnu davku) Pri ostatnych dvoch dnoch si medzi obedom a vecerou urobte 3 hodinovu prestavku
Prvy a druhy den je dovolene pri obede jest chlieb, samozrejme celozrnny. Výber je velky, vyskusajte, ale len jeden krajec
ja vývar nepijem vôbec,nechutí mi.Cez škroby si niekedy ako obed a večeru pripravím zeleninovú polievku so zemiakmi,tak vtedy vlastne vývar mám.
kikulka ja mam o tej diete vsetko ale nikde som necitala ze vecera je bez chleba,a to som doteraz robila chybu.no nevadi od zajtra zacnem od znova a uz dufam presne.a ty jes stale v proteinovy den tu polievku?
mandarinka ak chceš,pošlem ti emailom knihu 90 dnova rozlisovacia dieta v elektronickej podobe,vela veci si ujasnis.Na večeru sa je polovičná porcia obeda bez chleba alebo rozka.Ta salama by mala byť OK :)
bzzz ide to,ale uz sa tesim na zajtra,kupila som si zavinace na obed a veceru,to bude pochutka :D
kikulka,dakujem nevedela som ze nemam jest na veceru pecivo.ale nevadi ze si dam na veceru tu salamu nie?
ahojte baby, ako sa mate???
dnes mame vitaminovy dnik, co dobreho ste papali, ja som si dala detsku vyzivu na ranajky+obed spolu..