90. dnova dieta od 02. 02. 2010

iwik

cafte baby och keby ste vedeli jak mi je strasne zle :( ...z toho ze som sa dnes napraskala jak prasiatko bola som na oslave a niejako som to nevydrzala mala som mat dnes skrobovy den ale jedla som uplne vsetko polievku meso zemjaky aj niejake tie kolacikyy :(
Poradte mi co mam robit?
Mam pokracovat dalej s UHhydratovy dnom alebo mam zacaj znovu ? :(

bara017

ahoj baby:) no ako dnesny den? Zajtra co chystate? Tak sa tesim ze zacinaju zase povinnosti, bude menej casu na papanie:D

kikulka

toto sa píše v tej knihe

V bielkovinovom dni nech je prestavka medzi obedom a vecerou 4hodinova. Po 20 hodine nejedzte uz nic. Ak ste neskoro obedovali, a zda sa vam, ze ste syti, vsetko jedlo, zjedzte na veceru len celkom malo(polovicnu davku) Pri ostatnych dvoch dnoch si medzi obedom a vecerou urobte 3 hodinovu prestavku
Prvy a druhy den je dovolene pri obede jest chlieb, samozrejme celozrnny. Výber je velky, vyskusajte, ale len jeden krajec
ja vývar nepijem vôbec,nechutí mi.Cez škroby si niekedy ako obed a večeru pripravím zeleninovú polievku so zemiakmi,tak vtedy vlastne vývar mám.

mandarinka

kikulka ja mam o tej diete vsetko ale nikde som necitala ze vecera je bez chleba,a to som doteraz robila chybu.no nevadi od zajtra zacnem od znova a uz dufam presne.a ty jes stale v proteinovy den tu polievku?

kikulka

mandarinka ak chceš,pošlem ti emailom knihu 90 dnova rozlisovacia dieta v elektronickej podobe,vela veci si ujasnis.Na večeru sa je polovičná porcia obeda bez chleba alebo rozka.Ta salama by mala byť OK :)
bzzz ide to,ale uz sa tesim na zajtra,kupila som si zavinace na obed a veceru,to bude pochutka :D

bzzz

ahojte baby, ako sa mate???

dnes mame vitaminovy dnik, co dobreho ste papali, ja som si dala detsku vyzivu na ranajky+obed spolu..