90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bara017

skus nejake spevnujuce kremy a hlavne vela masirovat tu kozu, neviem ci ti to na brucho visi ale prekrvenie by mohlo pomoct:) drzim palce

bara017

ja som dnes mala bielkovinovy den, v pohode, tieto dni mam rada.. zajtra skroby asi spravim sóju alebo nejake zeleninove rizoto..
fuuu aneti7 to kolko kg si uz dala dole, ked ti visí koza? Ci si sa este nevazila?
Ten vodovy den dako vydrzime.. hadam:)

aneti7

Ahojte...tak ja mám dnes úspešne za sebou škroby. A som celá šťastná lebo sa mi zdá, že zo mňa stále ubúda. Ale odvážim sa až po vodnom dni....už ma to čaká v pondelok a dosť sa bojím, že to nevydržím:(...A mám ešte jeden problém aj keď cvičím tak mi ostala visieť koža, je to dosť škaredé tak dúfam, že sa mi to do leta upraví:(

bara017

waaau bzzz zavidim trosku:) ale teraz to uz aj ja dotiahnem na tych 8kg dole aj keby sa neviem co dialo..jednoducho do leta ich musim mat dole:)
ja mam dnes tofu+zelenina surova:)tiez som najprv planovala rybu, ale pockam do dalsieho bielkovinoveho dna.. musim ist na nakup, lebo mame strasne malo zeleniny doma.. az nezvyk:D
bzzz to je dobry napad si spravit takto rozpis dopredu, asi to tiez skusim..

bzzz

iwik, aj podla mna mozes kludne pokracovat !!!
co mate dnes na plane??? ja si dnes pripravim rybu, uz sa tesim ako mala, uz som si naplanovala cele menu az na 9 dni :D
a dnes som sa odvazila a mam dole takmer 6 kg :)ale ak sa naobedujem to bude asi menej ale nevadi..

bara017

Iwik urcite si nerob vycitky:) Ja ked takto viac popapam ako sa smie, tak si dam vecer riadne do tela, idem si zabehat, orbitrek a spotim sa strasne a je dobre:) normalne pokracuj, jeden den porusenia isto tak strasne neublizi.. drz sa