90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bara017

bzzz tiez si myslim ze mozes ten syr v poho, na malo oleja:) hlavne si daj k nemu iba zeleniny a bude to v poho.. podla je pri tejto diete najdolezitejsie to delenie co s cim jest.. drzte sa babeny

aneti7

bzzz myslím, že aj syr je v pohode. Ja som mala včera grilovaný encián...ale keď si dáš aj vyprážaný to neva...raz za čas podľa mňa môžu byť aj vyprážané veci

aneti7

Barb 26 a iwik ja morcadelu jedávam v pohode. Robím to tak že tú sóju si povyberám. Je v nej len 5% masa čo nie je podla mňa až také strašné.

bzzz

bara to je super :)

no a baby, neviem, ja tu morcadelu moc nemusim takze vam neviem poradit, a co ten moj syr, mozem ci nie???

Barb 26

Iwik, ja som sa tiez snazila vyriesit dilemu ,,morcadela", lebo ju mam hrozne rada... baby mi povedali, ze tam je maso a soja, tak ze by sa to nemalo. Hoci, to maso tam ani nie je vidiet a je tam dokopy v celej konzerve tak 10 soji... No tak neviem. Ale ak by si dostala kladnu odpoved, tak sa aj ja potesim, lebo si okamzite na uhlohydratovy den dam spagetky s morcadelou ...

bara017

baby akoze obdivujem Vas, ze stale drzite tuto dietu, len tak dalej:) ja ju uz nedrzim, pretoze som ju parkrat porusila a potom som presla zase na stary rezim.. no nie tak celkom papam o dost menej ako predtym, takze som celkom rada, aj tie necele dva tyzdne tejto diety boli na nieco dobre, kazdopadne sa mi zmensil zaludok.. a ranajky mam stale ovocne.. len ten obed nemavam rovnaky ako veceru a nedodrziavam tie dni.. ale som spoko lebo som dala dole z pásu 5cm. takze celkom fajn..

aneti7

Barb 26 ak ti možem poradiť mne velmi na škroby chutí horčicové ryzoto. Ja ho mám dnes bo dnes mám škroby. Si na troške oleja orestuješ na jemno nakrájanú cibulku, pridáš trocha horčice (podla chuti), potom na to dáš hotovú ryžu, trocha vývaru a zeleninu podla chuti (ja si dávam kukuricu, hrášok a mrkvu). Všetko dobre zamiešaš a je to hotové. Je to naozaj veľmi dobré. Aj keď som si nikdy nevedela predstaviť ryžu s horčicou, ale teraz si to neviem vynachváliť. Nie je to také suché....:)

bzzz

tak vcerajsi den som zvladla, pak mi bolo uz lepsie :)

ranajky: 1 baban

a obed,...no ja neviem ja mam strasnu chut na vyprazany syr, to mozem? pravdaze na malom oleji vyprazany?? a mamina vcera robila sosovicovo smotanovu polievku, tak este z toho by som si dala ale iba stavu...ak mozem???

a na zajtra planujem ryzu bud s kompotmi alebo s kukuricou, lebo tie zemiaky mi v pondelok vobec nechutili, pri tom ich mam strasne rada...