Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Ahojček, včerajší ovocný deň bol v pohode, bol ovocno-zeleninovo-orieškový, dal sa :-)
Dnes mame na obed pečené kuriatko a spravila som k nemu paradajkovo-paprikovo-cibuľový šalátik no a k tomu ešte chlebík poliaty výpekom z kuriatka...mňam mňam, sa tešííím :-)
Čo budete dnes papať vy? A čo zajtra? Dajte nejakú inšpiráciu :-)
Ahojček, včerajší ovocný deň bol v pohode, bol ovocno-zeleninovo-orieškový, dal sa :-)
Dnes mame na obed pečené kuriatko a spravila som k nemu paradajkovo-paprikovo-cibuľový šalátik no a k tomu ešte chlebík poliaty výpekov z kuriatka...mňam mňam, sa tešííím :-)
Čo budete dnes papať vy? A čo zajtra? Dajte nejakú inšpiráciu :-)
ospravedlňujem sa,niektoré písmenká v predchádzajúcom texte mi ušli :D skoré ráno pre mňa :D
Dobré ránko ženušky :D ako ste zvládli včerajší ovocný deň!Dúfam,že na 1* :) Bzzz zo ma mrzí, že ti bolo včera zle :( hádam sa to už nebude opakovať. Kvetinky určite môžeš v UH aj polovicu obedan a večeru namiesto zákusky,aj keď ja by som zákusok nevymenila za nič na svete :) tak sa naň vždy teším,ako malé decko.
Dnes máme bielkoviny.Máte nejaká nápad na obed?Akosi mi nič nejde na chuť,tak neviem čo si pripraviť.
kvetinky, ano ono sa to pise aj v knihe :)
bzzzz
to ma teší že to ide:-) inak taká otázka, zajtra mam uhlohydr.deň a nejak sa necítim večer jesť zákusok..je v poho ked si dám polovicu z obeda?
kikulka ale aj tak ti závidím, že sa ti podarilo toľko schudnúť. Ale myslím, že už aj na mne sa niečo pohlo....už viem zapnúť kabát čo mi bol úzky a rifle čo som si kupovala na Vianoce na mne už dnes dosť viseli....ale už sa nevážim ani nemeriam....až po prvom vodnom dni:)
janula10 nemyslím, že kapusta sa môže len v škroboví. Je to brané ako zelenina. V škroboví sa môže fazuľa, hrach, sója, šošovica, ryža, zemiaky...v knihe som nenašla špeciálne vyčlenenú kapustu na tento deň.
bara diky, dala som si banan, lahla som si a uz je lepsie , nastastie :)
kvetinka celkom pekne sa nam dari :)
bzzz skus si dat susene ovocie, napr. slivky, marhule alebo aj ananas. nieco co obsahuje vela cukru, to by mohlo pomoct
čaute,ja som z 90dňovky čo začala 15.2
chcem sa len spýtať ako vám to ide????
chudnete?