90. dnova dieta od 02. 02. 2010

Barb 26

Ahojček, včerajší ovocný deň bol v pohode, bol ovocno-zeleninovo-orieškový, dal sa :-)
Dnes mame na obed pečené kuriatko a spravila som k nemu paradajkovo-paprikovo-cibuľový šalátik no a k tomu ešte chlebík poliaty výpekom z kuriatka...mňam mňam, sa tešííím :-)
Čo budete dnes papať vy? A čo zajtra? Dajte nejakú inšpiráciu :-)

Barb 26

Ahojček, včerajší ovocný deň bol v pohode, bol ovocno-zeleninovo-orieškový, dal sa :-)
Dnes mame na obed pečené kuriatko a spravila som k nemu paradajkovo-paprikovo-cibuľový šalátik no a k tomu ešte chlebík poliaty výpekov z kuriatka...mňam mňam, sa tešííím :-)
Čo budete dnes papať vy? A čo zajtra? Dajte nejakú inšpiráciu :-)

kikulka

Dobré ránko ženušky :D ako ste zvládli včerajší ovocný deň!Dúfam,že na 1* :) Bzzz zo ma mrzí, že ti bolo včera zle :( hádam sa to už nebude opakovať. Kvetinky určite môžeš v UH aj polovicu obedan a večeru namiesto zákusky,aj keď ja by som zákusok nevymenila za nič na svete :) tak sa naň vždy teším,ako malé decko.
Dnes máme bielkoviny.Máte nejaká nápad na obed?Akosi mi nič nejde na chuť,tak neviem čo si pripraviť.

kvetinky

bzzzz

to ma teší že to ide:-) inak taká otázka, zajtra mam uhlohydr.deň a nejak sa necítim večer jesť zákusok..je v poho ked si dám polovicu z obeda?

aneti7

kikulka ale aj tak ti závidím, že sa ti podarilo toľko schudnúť. Ale myslím, že už aj na mne sa niečo pohlo....už viem zapnúť kabát čo mi bol úzky a rifle čo som si kupovala na Vianoce na mne už dnes dosť viseli....ale už sa nevážim ani nemeriam....až po prvom vodnom dni:)

janula10 nemyslím, že kapusta sa môže len v škroboví. Je to brané ako zelenina. V škroboví sa môže fazuľa, hrach, sója, šošovica, ryža, zemiaky...v knihe som nenašla špeciálne vyčlenenú kapustu na tento deň.

bara017

bzzz skus si dat susene ovocie, napr. slivky, marhule alebo aj ananas. nieco co obsahuje vela cukru, to by mohlo pomoct