Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90. dnova dieta od 02. 02. 2010

Barb 26

Kikulka, tak to je dost, zvycajne zvyknu brat tak 450 ml.. naposledy mi tiez brali 480 ml a tiez mi nebolo vsetko jedno...
Ako inak dnes? Co mate dobre na obedik?? Ja som uvarily ryzu s kukuricou a k tomu som udusila cerstve sampinony, ktore som zmiesala s konzervou ,,cervene fazule v mexickej omacke" - sa tesiim..:-)
A zajtra moja milovana morcadela - juchuuuu..
A k tomu este dnes aj ten hokej..:-))))

kikulka

babulky ďakujem,už mi je oveľa lepšie,keby ma nebolela ruky od infúziek,tak ani neviem,že mi včera niečo bolo :)
Barb 26 zobrali mi 480ml,tak ako vždy,už som bola 8.krát a doteraz mi nikdy nič nebolo,asi to nebol najlepší nápad ísť tam cez diétu,ale čo už,je to za mnou :)

Barb 26

Kikulka, to zvladnes, bud hlavne v klude a nenamahaj sa... kolko Ti vlastne zobrali??
Ja dnes tiez v pohode, mala som kuriatko aj na veceru a mam velky problem s tym, ze ked vecer varim na zajtra, vzdy niekolko krat ochutnam... a potom mam plne brucho, dokelu... ako dnes napriklad ryzu - uz som z nej vyjedala.. hroza..

aneti7

kikulka tak to mi je lúto dúfam, že ti je už lepšie. Ja som to zas dnes trocha prehnala s alkoholom:(...ale len biele vínko naštastie

kikulka

ja som mala hrozný deň,bola som darovať krv a hodinu na to som skolabovala a skončila som v záchranke,no hrôza :( ešte som nejaká slabá,ale už to bude hádam lepšie

bzzz

phuha no teraz som doslova ze plna, ten syr bol vyborny a iba kecup som si k nemu dala :)

dakujem dievcata :)

a pak vam prajem dobru chut k morcadele :)

Barb 26

Bzzz, podla mna je tiez ten syr v pohode, raz za cas sa vyprazane kludne moze, ak je to skombinovane, ako ma..
Ja som minule robila vyprazanu cukinu a taaak som si pochutila...
Baby, s tou morcadelou ste ma fakt potesili, tiez si myslim, ze nemoze ublizit, dokonca ani tych 10 zrniecok soje, ja ich ani vyberat nebudem...sa tesiiiim..
Aneti dakujem aj za recept na rizoto, vyzera to skvele a viem si tu chut velmi dobre predstavit, urcite vyskusam..:-)