Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Caute baby ja vas tu tak sledujem len pretoze tuto dietu drzim od 8.2 a to fakt len tak ze nedodrzujem presne, ranajky mam ovocie ale aj k tomu activiu, alebo aj ceralie... :)
Meriam 172 cm, a isla som zo 73 kil za tych 17 dni som schudla 2 kila je to vela ci malo? :) a je to fakt take zle ked neranajkujem ovocie pretoze mne by z toho bolo zle a ovocie fakt nemusim preto aj cez vitaminovy den si dam radsej zeleninu s niecim aj ked najradsej by som ho uplne vynechala :)
a chcem schudnut za 3 mesiace na 65 kg
no ja sa nebojim ze budem mat vela, zatial mam len 20stran a uz ich pisem dost dlho:)) dufam ze to nejak dopisem a potom aj obhájim..
to este len bude stres..uff
Ja mam zajtra ovocny den. Nastastie som cely den v skole tak hadam to vydrzim v poho:)
No povodne sme mali mať 40-50str. ale teraz podla nového to je 30-40, ale povedali nám, že by bolo dobre mať viac ako 40, lenže keď sa presiahne rozsah strán tak to sa bere ako nezvládnutie témy. Tak som s toho trocha zmetená.
Ja mám dnes ovocie...dúfam, že vydržím. A na zajtra chystám grilovaný encián s rajčinovým šalátm...mňam :)
dobre ranko:) no ja dnes tiez spagety, kedze pridem o jednej zo skoly a pizza by dlho trvala kym by sa upiekla, by som zomrela od hladu:)a vecera este uvidim, mozno si dam ananas a kusok cokolady, namiesto zakusku, nemam moc chut vecer na zakusky..
Barb26 nic si z toho nerob, chlapi to maju lahsie.. im staci trosku upravit stravu a ide to z nich dole ako nic, sama to vidim na kamaratovi a bratovi:D mozme len zavidiet..
No my mame mat aspon nam bolo povedane na bakalarku 40stran textu cisteho bez uvodnych stran a tak dalej.. ja chodim na sukromnu BIVŠ na denne
baby ja som sa včera tiež znova pustila do bc, že doplním tých pár strán čo mi chýba a keď som si otvorila nové smernice a upravila som si prácu podla toho tak mám o 4 strany menej:(...inak neviete mi povedať že ako to teraz mám byť? Koľko strán a tak, lebo nám každý vraví ničo iné a už som s toho na nervy...A na aké školy chodíte?
Ahojte kočky, my sme mali včera zeleninové rizotko a dnes to budu spagetky, na veceru este uvidim, mozno len kusok čokolády, alebo aj nič..:-)
Inak, môj muž už schudol 9-10 kg, ja nechápem, ako to robí, držím to spolu s ním...
Baby, ja tiež píšem prácu, ale už našťastie diplomovku a neviem sa dočkať, až to budem mať za sebou...
no ja si asi spravim pizzu z ražnej muky ale len zeleninu na to:-) hadam to bude fajn a podari sa mi.. nieze nebudem mat co jest:D :D
drzim vam palce s tou bakalarkou, ja to uz mam za sebou, ale uz mozem zacat pisat aj diplomovku :/ ach jaj
no tak na veceru som si dala zemiaciky, a predchvilkou este kusok suseseho ananasu...
na zajtra planujem, na obed spagety, a na veceru bud zakusok,alebo kinder csokoladku :)
dnes bolo tak krasne, tak som sa bola prejst, a este aj teraz sa chystam s havinom :)
aneti ten špenát jasné,že bez mlieka :),aj tak bol dobrý :)
kikulka inak ja tiez pisem bakalarku a tiez mi to ide dost na nervy:D no ale co uz..