Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
ahojte....tak ja mám dnes za sebou ovocný deň. Myslela som, že to už dnes nevydržím, bolo mi dosť zle a nechýbalo veľa aby som si dala párok, ale odolala som :). Ale naozaj sa veľmi začínam báť vodného dňa, neviem či to vydržím:(
kikulka myslím, že to určite spôsobil ten špenát...
ahojte :) vidím,že ste sa rozpísali :D bzzz to je v pohode,veď dnes si mohla sladké :)...ja som mala na obed celozrnné fornetti a tiramisu na večeru :)...ale jedno ma trápi bay,ja neviem,či to z toho včerajšieho špenátu,ale mám zelenú stolicu dnes :(,akože žalúdok ma nebolí,ani nič iné,no ale toto ma nepríjemne prekvapilo
bzzz nic si z toho nerob.. poznam tieto kolapsove stavy ked organizmus uz nevladze:-/ ale ty si vydrzala odolavat ovela dlhsie ako ja.. Nevadi, hlavne si to nevycitaj
Ja som mala na obed tiez spagety s kecupom a na veceru som mala kusok marlenky:) mnami mnami:D
zajtra vitaminovy den.. celkom sa tesim:) ale este viac sa tesim na bielkovinovy v piatok, konecne rybaaa bude:D
tak ja som uz po, dala som si spagety s grankom, polku horalky, 1ks z minomiek, 1 kocku z horkej cokolady, ach jaj, nemozem zato ale tuto davku teraz moj organizmus vazne potreboval :/ som hrozna :(
caute baby :)
ako sa vam dari dnes???
ja som si dala na ranajky pomaranc a kiwi, a na desiatu 2 kocky cokolady lebo mi bolo priserne zle :( obed som mala spagety s kecupom a vyvar :) a uz sa tesim na veceru ale este na neviem rozhodnut ze na com chutnuckom si pochutnam :)
dakujem za odpovede :)
no ja radsej activiu bielu a s ovocim pretoze ranajky su najdolezitejsie jedlo dna tak mi to pride take od veci to takto odbyt okrem toho dost vela som citala ze jest len ovocie na ranajky nie je zdrave =)
no ja som ratala ze kazdy mesiac tak tri kila pomalicky to mi uplne staci pretoze sa citim celkom v poho nie som nejaka gulka :) teraz v podstate uz len sest kil,takze sa neponahlam ja stavam kazdy den o 5 , cestujem do prace domov chodim o 7 vecer a cez vikend mam skolu tak je to trocha tazsie dodrziavat ale snazim sa a hlavne ma to tu inspiruje ked sem kazdy den nakuknem ako sa drzite ;)
a tie 2kg za 17 dní si myslim, ze uplne zdrave schudnutie, len tak dalej sa drz:)
ahoj wranglica, nechcem tu kazit moralku, ale ja napriklad tiez uz tak striktne nedodrziavam tie ranajky predtym ano, ale byvala som rychlo hladna..takze teraz ked mam pred sebou tazke doobedie a stavam o siestej rano, tak si dam 2 druhy ovocia vacsinou jablko+kiwi a jeden krajec razneho chleba s lekvarom, lebo ma predtym bolievala hlava uz od rana a odkedy to robim takto tak ma neboli.. potom v pohode vydrzim az do obeda:) ked vstavam o deviatej tak to je ine to si dam naozaj len ovocie.. ale ja si myslim ze to nie je az take strasne a ta activia uz vobec nie, myslim ze je to fajn. Aj tak je to stale o prijme a vydaji energie:) niekedy ma activia menej kalorii ako ovocie
Ahoj wranglica,
ja si myslím, že to ovocie je dosť dôležité. Vlaste od rána do 12.00 by sa malo jesť len ovocie. V knihe je to aj nakreslené. Deň je rozdelený na 3 časti a myslím, že od od 4:00 do 12:00 je očistná fáza dňa, či ako sa to volá, a vtedy by si malá jesť len ovocie. Potom od 12:00 do 20:00 môžeš jesť kolko chceš, ale zase netreba to preháňať :) a len to čo je v ten deň dovolené. A potom zase od 20:00 do 4:00 nič len vodu. Skôr by som si na tvojom mieste dala na raňajky len zeleninu, keď ovocie nemusíš, alebo zeleninovo-ovocný džús.