Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
ale bzzz to je daka hlupost, podla mna ked si merala prvykrat tak si prizmurila oci alebo si viac utiahla centimeter.. neboj nic, urcite to ide dole.. vydrz, zachvilu ti zacnu ludia hovorit ze si volako schudla:)
mimochodom dnes som sa uplne sklamala :( som sa rano odmerala v cm a vsetko je tak isto ako ked som sa prvykrat merala :( a pri tom si uz viem vytiahnut/stiahnut rifle tak ze ich mam zapnute...tak neviem bud som zle merala alebo fakt ziadna zmena :/
dobre ranko :)
tak dnes vytaminovy dnik nas caka, dufam ze ho pekne zvladneme :) teda to je uz jednoznacne ze musime !!!
Tak dnes konečne bielkoviny:)...na obed chystám grilovaný encián...mňam, už sa neviem dočkať...Dúfam, že po obede mi bude už lepšie, lebo už od včera som nejaká slabá, stále mám pocit, že mám horúčku, ale nemám. Možno to je tým, že som včera celý deň hladovala....
bzzz to si daj radsej dru tycinky ale bakerolls, namiesto chipsov, to je urcite menej kaloricke:) nebudes mat take vycitky ako ked si das chipsy
takze dnes ovocie pripadne zelenina:) hmm som zvedava o kolkej ma chyti bolest hlavy, ale nie.. hadam to bude okey
bara017
teraz mi tak prebehlo hlavou zemjaky s kapustickou by som si nemohla
bzzz myslím, že najvhodnejšie je čipsy na škrobový deň, veď v podstate sú to zemiaky, len trocha na tenko nakrájané a usmažené :)
podla mna tiez to ten spenat sposobil...
no ja neviem tiez ten vodovy bud ho cely prespim, alebo budem dost neprijemna v ten den :/ ufff :/
ja neviem ,ale mam obrovsku chut na slane, cipsy by som si mohla dat kt. den, viem blba otazka ale predsa??
kikulka tiez si myslim, ze to sposobil spenat.. ak si ho zjedla viac tak to je uplne normalne si myslim..
iwik skus pohánku s hlivou podusit, je to velmi fajne:) a zdravé..
vodovy den si teda ani ja neviem celkom predstavit, najlepsie je si zariadit tak den aby my stale mali co robit:D uf to bude riadna hladovka teda
cafte holky poradte daco na zajrea mam skrobovy den nieco take pestrejsie by som chccela dakujem :D:D:D