90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

ahojte baby :)

aky mate den? co dobreho ste papali? ja som to uz vcera pisala, som mala dnes ryzu na obed s kompotom a na veceru s hraskom, a ranajky a desiata bola pomaranc, olovrant pohar pepsi coly :D

kikulka

hmmm,tak mi odstránili odkaz,no tak je to teda recept z mimibazaru,volá sa pečené zemiaky so šampiňónmi a balkánskym syrom,ale teda bez syra

bzzz

caute, aky mate dnik?
ja som dnes mala pomaranc na ranajky, a kedze som cely den lietala obed som mala pred 16hod a to nivovu zapekacku a plno zeleniny k tomu, a na veceru som si spravila 1 grilovany encian :) a kedze mam zajtra skolu som si pripravila ryzu...

jano22

majocka, kasli na 90 dnovu, je to hlupost. ako vsetky diety, spomaluje metabolizmus, odburava svaly viac nez tuk a odvodnuje. ked sa vratis k normal stravovaniu tak priberies naspat. vyhladaj si sacharidove vlny, to je najlepsie co existuje, tymto sposobom zhadzuju tuk kulturisti. treba sa aj hybat. vlny nespomaluju metabolizmus, prave naopak. tymto sposobom urcite zhodis, sama si urcis kolko chces, potom si uz len das pozor co jes a udrzis to.

kikulka

juuuj ale to letí,dnes už 25.deň :D a už sa seriózne začínam báť vodného dňa,neviem,ako ho vydržím,ale pokúsim sa,v ten deň budem doobedu v škole a poobede v práci,tak hádam mi čas rýchlo ubehne...bzzz určite si schudla,keď sú ti už veci voľné :D veď za 25.dní by v tom bol čert,keby si neschudla,aj ja to cítim na oblečení a včera večer som bola v siedmom nebi,priateľ mi povedal,že vidno, že som schudla a mám pevnejšiu postavu,taká som bola happy :D

majocka 2

Ja by som chcela velmy schudnut. . . .Ja uz neviem ako . ja som uz skusala vela diet a napr. som schudla za dva mesiace 6 kg a potom som nabrala 9kg. Co mam robyt? Mohli by ste mi poradit, alebo poslat niejaky plan na chudnutie? PROSIM.:. DAKUJEM

bzzz

dakujem dievcata, asi mate pravdu, lebo ma uz aj pochvalili ze som nejaka schudnuta, a uz aj nohavice na mne vysia, takze som asi fakt zle merala :D

aky mate dnik? co dobreho ste papali? ja som mala na ranajky suseny ananas 5ks, na obed kiwi a jablcko, olovrant zas suseny ananas a na veceru si dam redkovku asi..

bara017

ja sa zajtra pomeriam aj ked nedavam tomu velku nadej ze nieco islo dole.. mozno sa aj odvazim:D ak nic neslo dole aspon budem vediet ze s prehreskami to nejde v ziadnom pripade

aneti7

bzzz nič si s toho nerob, ja som to mala teraz ak, že som 2 týždne stála na jednej váhe potom za 3 dni mi šli dole 3 kg...fakt sa asi nie je dobre nejak často vážiť a merať. Skús vydržať po vodný deň, veď to je už hneď tu:)