90. dnova dieta od 02. 02. 2010

aneti7

No už mi strašne začína skrkvať v bruchu a to je ešte len obed....:(ale keď dojem domov tak si dám aspoň do vody citrónovú šťavu dúfam, že to aspoň trocha pomôže...a môžem si dať aspoň šumienku bez cukru? či ani to nie?

bzzz

nakoniec som si vcera dala pizzu ale iba s paradajkovou omackou a kukuricou, a na veceru zas kakaove minomky...a vcera som mala aktivny den, a dnes ma uplne ze vsetko boli, taku svalovicu mam ze az...no zajtrajska teda toho vodneho dna sa strasne bojiiiim...

a dnes som mala na ranajky banan...

aneti7

No zatiaľ to ešte zvládam, kým nevidím jedlo tak to je v pohode. Ale už ráno som sa zobudila hladná po včerajšom ovocnom dni:(...dúfam, že to vydrží...musím to vydržať už len kvôli zajtrajšiemu váženiu a meraniu:)...asi hneď po práci pojdem cvičiť a potom spať nech nemyslím na jedlo...

Inak baby môžem používať sójové mlieko? Napríklad keď mám škroby a chcem si spraviť špenát a zemiaky, ale bez mlieka si to neviem prestaviť...tak som premýšľala, že by som ho nahradila sójovím

kikulka

ahojte :D
aneti ja by som rada dodržala ešte tých ďalších 90 dní,tak uvidím,ako mi to pôjde,veď je to ešte ďaleko a ja nemám rada hranolky a ani vyprážaný syr :) a inak ako zvládaš dnešnú vodu?mňa to čaká zajtra,mám trocha obavy,či mi nebude zle,ale chcem vydržať
bzzz čo si nakoniec včera jedla?ja milujem UH,sa vždy najem ako kráľ :D

aneti7

Inak bude niekto po skončení 90 dňovky dodržiavať aj tých ďalších 90dní?...ja mám doma aj tú knižku ale neviem či to zvládnem ďalších 90dní...síce sa už poradie dní nemusí dodržiavať ani na večeru a na obed nemusí byť to isté ale aj tak si človek nemôže dať napríklad vyprážaný syr s hranolkami, ale buď syr alebo len hranolky...

bzzz

aj ja mam dnes UH den, asi si spravim wifonku, na nic ineho nemam chut...

ja som sa za posledne dni radsej uz ani nevazila, naposledy som mala zhruba 6kg dole tak uvidim v stredu rano ze co je vo veci...ale dovtedy to nevzdam kym nebudem mat 65kg !!!

aneti7

Ahojte, tak ja mám dnes ovocný deň a zajtra obávaný vodný deň. Dúfam, že to nejak prežijem...asi pôjdem spať hneď jak prídem domov s práce:)....

Ja mám zatiaľ tiež dole cca 6 kg, ale už sa mi to zase asi týždeň nepohlo. Som zvedavá po vodnom dni:)...začínala som na Váhe 72 a teraz to je 66, čo je podla mňa za mesiac úspech...dúfam, že nám to baby takto pôjde ďalej, najradšej by som sa dostala na 55kg ale aj keď to bude 57 budem šťastná ako blcha :D

kikulka

ahojte,dnes UH môj najobľúbenejší:D na obed chystám vegetariánske mini pizze ale z lístkového cesta,dúfam,že môžem a na večeru dnes robím francúzsku karamelovú kocku :)to bude dobrotka
Timinka ja by som pokračovala,kde som skončila,nechoď od začiatku zasa.Inak ja mám tiež 6kg dole :) a aj centimetre riadne lezú zo mňa,dnes mi mamka povedala,že aká som štíhla :),veď 61,5kg som nemala ani napamätám

Timinka

Ahojte dievčatá - ako Vás tu sem-tam pozorujem tak Vám to ide veľmi dobre. Chcela by som Vás poprosiť o radu. Dietu držím od 1.2. - schudla som zatiaľ 6kg - ale v polovici mesiaca som ju prerušila ( oslavy a tak / ale po troch dňoch som sa ku nej znovu vrátila. Chcela by som sa opýtať či môžem dni počítať od začiatku diety alebo až od toho pokračovania po prerušení - kvôli tomu vodovému dňu.