Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
dudinka ďakujem, určite vyskúšam....už sa teším mám na to strašnú chuť, pozajtra budem mať ten špenát ale hneď v nedeľu si to spravím:)
kikulka neboj vydržíš....vytlač si do vody citrón, mne to dnes pomohlo....a hlavne som celí deň niečo robila...keď som sa nudila tak som si ničo našla na nete čo ma zaujalo a teraz idem cvičiť a potom čo najskôr spať...musíš myslieť na to, že to je len 1 deň a keď ho vydržíš bude to mať výsledok....ja som mala tiež podobné myšlienky ako ty ale dala som sa na to
aneti7-zemiakové placky sa dajú pripraviť takto:1/3 zemiakov postrúhaš klasicky ako na placky a 2/3 zemiakov postruhaš na hrubo(ako ked struhaš jablko),1 cibuľu,3 stručky cesnaku,soľ,majorán,drvenú rascu a 1 polievkovú lyžicu Solamylu. sú fakt vyborné,vyskúšaj.ja ked mam uvarenu ryžu prihodím zo 2 lyžice aj tej.
baby ja asi vodu vynechám :( ja to nezvládnem,veď už cez ovocný deň ma bolí hlava a som hladná,tak ja neviem...
Barb 26 to je super, že pri takej nízkej váhe si toľko schudla...ja som to dnes ráno zase nevydržala a postavila som sa na váhu stále nešlo nič dole, a teraz poobede zase a mala som o kilo viac a to pijem celý deň len vodu....už sa fakt nemôžem vážiť, asi tú váhu vyhodím...stále keď idem do kúpelne tak neodolám a postavím sa na ňu:(
a ešte keď som došla domov a uvidela som čo varila moja mama tak som si už myslela, že to fakt nevydržím...robila paprikáš a ten naozaj veľmi ľúbim...ale dám si ho zajtra na obed a na večeru, len bez halušiek...a okrem toho aj napiekla koláčiky...ale to tiež pichnem do mrazničky na štvrtok:)....tak som to zatiaľ vydržala a pôjdem čo najskôr spať aby som nezhrešila:)
ja už mám tiež naplánované čo budem papať najbližšie dni:)...zajtra som chcela pôvodne párky, lebo mám na ne strašnú chuť, ale bude paprikáš:), a pozajtra špenát a varené zemiaky...kúpila som si pohánkové mlieko tak si ho pripravím s ním...ale neviem čo v UH, špagety už nechcem ani pizzu...poradte niečo dobré
a ešte by som si strašne dala zemiakové placky...ale neviem či sa to bude dať bez vajec...mlieko môžem nahradiť pohánkovým...neviete ako by som to mohla spraviť?
jaj baby a viem o com hovorite, najhorsie je ked doma take same chutnucke dobrotky varia, alebo vecer pred telkou cipsy, arasidy, cokoladky papaju no vtedy ma ide svahnut :/
zvladneme to :) teda dufam :D
aj ja uz mam naplanovane cele menu asi na jeden tyzden do predu ... nech je uz streda obed!!! :D :D
ja si myslim ze ta sumienka moze byt...
dnes som mala ranajky banan, obed pohar pepsi coly, lebo mi nejako klesol cukor alebo co, a na veceru si spravim "ovocny salat"
Aneti, presne si to viem predstaviť... moja kolegyňa si počas môjho ovocného dňa minulý týždeň rozbalili Fekollini bagetu debrecínsku (ktorú mám hroooooozne rada) a robila mi totálne chute... no koniec...
Dnes mam ovocny den, na ranajky som mala polovicu manga a na obed spenat, vecera asi bude opat ovocna... Zajtrajsieho vodoveho dna sa fakt ze bojim, neviem, ci to vydrzim...
Ale som aspon rada, ze vaha ide dole, zacinala som na 65,7 a dnes rano som mala 61,1. Zatial najlepsiu svoju vahu som mala 60,6, ale v ten den som trosku porusila, tak mi to islo trosku hore...
No a na najblizsi bielkovinovy den - cize pozajtra :-) - uz mam naplanovanu kvalitnu sunku s chlebikom, trochou horcice a zeleninkou, urobim si to asi ako chlebicek a k tomu si dam tej sunky asi viac - tak na to sa fakt tesim....
Timinka to ti závidím...ja fajčím dnes jednu za druhou...potom aspoň chvíľu nemám chuť na jedlo...mne ten hlad ani tak strašne neprekáža ale mám strašnú chuť sa do niečoho aspoň zakusnúť...kolega si doniesol tresku a 2 čerstvé, chrumkavé rožky...som si myslela, že opadnem keď som sa na neho pozerala ako to je :(