Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Barb 26 ja mám tiež len 163 cm a 72kg bolo fakt dosť....už mi aj začali ľudia hovoriť, že mám zo sebou niečo robiť , lebo som mladá...a už aj frajer občas mal nejaké pripomienky...ale teraz to je už v pohode...len jedna vec mi vadí, že sa mi strašne zmenšili prsia...ale tak s tým som aj rátala
timinka to je super...ja už bohužiaľ žiadne staré oblečenie nemám, všetko som vyradila...ale hneď po výplate pôjdem na nákupy, lebo mi je už všetko veľké
Aneti super - ide nam to asi rovnako - to preto že mame / teda sme mali / rovnakú váhu. Je to super - zmestím sa do nohavíc čo som nosila pred pôrodom a to su už 3 roky. Dievčatá držím palce - dúfam, že nám to pojde takto dobre aj dalej. Pekný deň (o:
Aneti, to sa mozno len zda, vaha nie je tak nizka, kedze mam len 156,5 cm - ver mi, som riadna baculka..
Dnes rano som mala 61,1 a vodovy den pred nami. Ak to vydrzim, som zvedava na zajtrajsie rano... ale citim sa omnoho lepsie, nohavice mi zacinaju padat a mozem si obliect aj take veci, ktore som predtym nemohla... dnes sa citim uplne lahka... tesim sa z toho....
Baby, dnes to MUSIME VYDRZAT!!
bzzz ďakujem za typ na UH deň:)...vyskúšam
Tak a je to za mnou!!! Vydržala som to:)...a má to aj svoj výsledok: Pôvodná váha 72kg a teraz 65,3...Pás som mala povodne 77cm a teraz mám 73cm:)...táto diéta je úžasná....dúfam, že aj ďalší mesiac to pôjde takto...:D
A baby držte sa dnes, dá sa to vydržať...treba ísť skoro spať a nemyslieť na jedlo
kikulka určite keď ti bude zle tak si aspoň ten džús daj...ale musíš myslieť pozitívne, lebo ak už teraz premýšľaš nad tým, že ti bude zle tak si to privodíš...ale ak budeš myslieť na to, že to zvládneš a nič ti nebude tak ti naozaj nič nebude :)
bzzz v knihe je, že len vodu a maximálne s citrónovou šťavou...ale podľa mňa ten čaj uškodiť nemôže...ja som ho síce vynechala ale tiež som nad tým premýšľala.
tak uz som sa aj na vecerala, 1/2 uhorky a cibulku k tomu zaujimava kombinacia ale bola dobra :D
kikulka, ved jasne, zdravie je prvorade!!!inak zeleny caj si mozem dat??teda ja si myslim ze ano zajtra
inak poznam take baby ktore to drzali a vodny vynechali...ale ja sa to pokusim vydrzat zajtra, ved za kazde dkg dole sa tesim :) teoreticky ani dnes som toho vela nezjedla tak na veceru sa na dopujem s ovocim alebo zeleninou, este neviem...
aneti, na ten UH den mam na plane cestoviny s krupicou, je to asi aj v knihe, a ja to mam strasne rada ale pravdaze teraz praskovy cukor a dzem vynecham ale aj bez toho je to supis, teda mne to chuti :)
aneti ja to každopádne skúsim,ale ak mi bude zle,tak aspoň džús alebo ovocie,ešte nie som celkom fit po tom odpadnutí,tak aby mi nebolo zle