Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Aneti7...a ak sa mozem opýtať co cvičís, aleo na akých strojoch?
Ja som pred rokom schudla z 86 na 65...drastickou zmenou stravy a cvicením...lenže od leta som zlenivela necvicila tak sa na mna nalepili 4 kilá a tak som sa rozhodla ich zavit a este nico naviac...ale len cvicením a upravou stravy...90dnoviek a takých podobných sa bojím...len som bola zvedava ci to cvicenie výrazne pomoze.
bzzz ja som mala povodne 49, ale to už bolo moc,teraz keby som mala tých 55 tak by som bola úplne spokojná...
katkaag ja cvičím 3-4x do týždňa cca hodinu, ale cvičila som aj pred dietou a len som priberala stále...ale pohyb určite len prospeje
Baby, to aj cvicite nejak pravidelne, alebo to len tou dietou dosahujete výsledky?
ja som videla secret film, oplati sa to fakt bud precitat alebo kuknut si to...
tak to aj ja, hlavne keby som mala svojich 65kg spat (vyska176-7cm) 2.2. som mala 90kg, som zvedava ze zajtra to bude kolko., vcera ked som sa vazila som mala 6kg dole...
bzzz ďakujem, som rada, že šlo tak veľa dole, ale najradšej by som bola, keby to už bolo celé za mnou a mala by som svoju starú postavu spať:)
Mne to tiež celkom rýchlo ubehlo, len tento posledný týždeň sa mi nejak ťahal...
kikulka ja som mala nejak 97 a teraz mám 94 cm, ale je to strašne vidieť, všetky podprsenky sú mi veľké...:(...Asi to je s časti aj z toho, že som vysadila tu antikoncepciu. Zle mi ale vôbec nie je...ja som ju už pred rokov vysadila na 2 mesiace, ale mala som strašnú pleť...teraz to je lepšie...migrénu som mávala často, ale to ešte keď som ju brala...teraz musím zaklepať, že ma to už asi 2 mesiace nechytilo...možno si budeš myslieť, že to je hovadina, ale ja som si prečítala knižku secret a začala som inak premýšľať...pred tým keď ma migréna prešla tak som na ňu vždy myslela, že kedy sa mi zase vráti a vždy som si ju privolala...teraz na to vôbec nemyslím a našťastie mám od nej pokoj...je tam jedna časť knihy venovaná aj chudnutiu...fakt odporúčam
ahojte dievcata :)
tak zatial sa celkom drzim :) pijem vodu s citronom...
ja som sa dnes rano nevazila, iba vcera ked som mala ten ovocny tak som zvedava na zajtrajsok!!dufam ze aj cm isli dole nie iba kg
aneti neni zac, a dobru chut k tomu, a blahozelam inak k uspechu :)
BABY MUSIME TO ZVLADNUT!!!
inak neviem ako vy, ale mne tieto 4 tyzdne tak rychlo uleteli ze az...
aneti prosím ťa,t si v inej téme písala,že si vysadila HAK,ja tiež po 5,5 roku.chcem sa spýtať,nie je ti zle,keď to neberieš?ja mám vysadenú 2 týždne a od vtedy mám blosti hlavy-migrény,je mi zle od žalúdka-ale nie z diéty a krúti sa mi hlava,doktor mi povedal,že mi nemusí byť najlepšie,ale toto?
Ahojček,
tak ako? Ja zatiaľ v pohode, nie som ani nejako hladná, užívam si prázdny žalúdok. Ale môj čas príde, budem sa trááááápiť..:-(
ahojte,ako zvládate dnešnú vodu?ja zatiaľ celkom fajn,ale začínam byť hladná :( pôjdem to zahnať litrom vody :D
aneti7 aj mne sa prsia riadne zmenšili,na začiatku diéty 100cm obvod a teraz 94cm a to isté aj pod prsiami -6cm a pás som mala naposledy -8cm,tak sa nechám prekvapiť na zajtrajšie meranie :)