Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
ahojte...tak gratulujem, že ste to zvládli...ja mám dnes za sebou super obed. Dala som si špenát s toho pohánkového mlieka. Bol vinikajúci, na nerozoznanie od špenátu s normálnym mliekom a k tomu zemiačiky..mňam...ale teraz som strašne plná:(
Ahojte, obedik bol vyborny, hlavne vytuzeny..:-) Mala som chlebik so sunkou, redkovkou a mladou cibulkou a manzel vcera v obchode neodolal a kupil kusok hovadzieho masa, tak dnes urobil stejky, tak som jeden miniaturny zjedla - tak na tri krat do ust... taaaaaaak som si pochutila....
Zajtra bude asi ryza so sampionmi a v piatok urobim taky gulas (ale bez masa) s lecom, zahusteny trochou muky a k nemu spravim vrtulky - veeeelmi sa tesim...jupi :-)
baby, mam asi najdlhšiu noc za sebou...ale vydrzala som :) neviem ako vy, ale ja sa citim fajn,ale zaroven uplne znicena teda bez energie :/
takze mam dole takmer 7kg :) :) , a merat sa budem az o tyzden kedze som sa merala len pred 3tyzdnami..
Kočky, zvládla som to - včerajšom bol len a len o vode a jednom čaji, nezjedla som ani omrvinku, cítim sa super...:-)
Večer sa pomeriam :-)
Ako ste dopadli??? Dúfam, že ok :-)
bzzz máš môj obdiv,že si len na vode vydržala,ja som ten pomaranč jeden musela zjesť,som bola hrozne hladná,aj teraz som,tak už pôjdem pomaly do postele,ale som vypila min. 5 litrov vody,bleee,už mi ani tá nechutí a som taká naliata tou vodou,že neviem,či mi za dnešok vôbec niečo zíde
tak zatial este zijem :D ale pomali mi zaludok podava koncert :/ ja som dnes cely den pila, vodu z vodovodu, max som si ju ochutila s citronom, a este jeden zeleny caj som mala...
baby potom zajtra dajte vedieť výsledok dnešného trápenia....ja som dnes zase nejaká oslabnutá...tak som si dala mätový čaj s medom a teraz jeden kúsok hroznového cukru...dúfam, že to nie je až taký prehrešok:)....ja idem teraz cvičiť a potom sa zase pustím do bc práce...ale straaašne sa mi nechce:(
aj ja som zvedava a to strasne...celkom fajn, bola som sa teraz zhruba 2hodky prejst so psom, chystam sa ku kamoske a tak...
ja ani moc necvicim, od toho zavisi ze kolko mam casu, zvycajne sa denne prechadzam dost dlhu dobu so psom,alebo ak potrebujem daco vybavit v meste tak idem peso a nie s autom.. namiesto vytahu chodim po schodoch, stepujem ale to iba par minut, a tocim sa na takom rotacnom disku alebo co to je, jaj a hravam 2x do tyzdna voleyball...
juj tak na teple pocasie sa tesim aj ja, na korcule a tak, to bude supis :)
aj ja som ten The secret videla,ešte niekedy dávnejšie...ako ide voda???ja som si vytlačila 1 pomaranč na obed,bo som bola strašne hladná,ale už len voda až do večera a potom skoro do postele :) veď z 1 pomaranča nepriberiem :)juuuj a zajtra som zvedavá na výsledky
No ja so mala cvičebný plán od kamošky, ktorý je bodyfitneska...ale s toho som len priberala...tam som mala hlavne brušáky a sklápačky a potom nejaké cviky na nohy a činky a vždy na záver 30 min na bicykli...teraz som sa na to vykašlala, lebo nechcem svaly len schudnúť a až keď schudnem, tak začnem zase posilňovať...teraz som len hodinu na stacionárnom bicykli, ale keď bude trocha teplejšie tak vytiahnem aj korčule alebo pôjdem behať...treba ten pohyb striedať.A tej 90 dňovky sa báť nemusíš...nie je to také drastické