Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
juj tak ja by som este chcela 18kg dat dole, a vtedy by som bola uplne ze spokojna, taka kocka by zo mna bola :D ach jaj :D
buduci tyzden planujem ist ku krajcirke si dat zuzit nohavice lebo vsetky mi padaju, a uz aj na opasku som sa posunula o tri dierky :)
ja viem tak, že sa má merať v najužšom mieste...
kikulka ja viem, že to už pravdepodobne tak rýchlo nepôjde, ale keby to šlo nebolo by to zle:)...ja by som chcela dať dole ešte aspoň 9 kg...asi sa po ovocnom dni čo je v piatok zase odvážim...som zvedavá ako to ide po vodnom dni...ale od vodného dňa už konečne nemám stále také nutkanie sa každý deň vážiť:)
ok vdaka:)
zuzic ja meriam pás cez pupok,vraj tam sa má,ale už som počula,že by sa mal v najužšom mieste a to mám kúsok nad pupkom,tak neviem,asi ti neporadím...
aneti neviem,či to pôjde stále takto rýchlo,dosť pochybujem,ja by som za tie ďalšie 2 mesiace rada schudla 6-7kg,dúfam,že sa podarí :D
sorry dievcata ze sa vam tu miesam ja som sa len chcela spytat kikulka kde si si merala pas? lebo uz dlhsie rozmyslam kde sa ma pas merat:)
kikulka gratulujem k úspechu:)...podarilo sa nám dať dole cca rovnako veľa kg...len ja som začínala s väčšou hmotnosťou tak keby som mala 61 tak by som bola šťastná ako blcha:)...už sa neviem dočkať ďalšieho vodného dňa...som fakt strašne zvedavá koľko pôjde dole tento mesiac....keby to bolo zase toľko ako tento to by bolo úžasné
janula10 myslím, že olivy sa môžu stále...
baby, ja som len dnes ranajkovala banan a mandarinku, cely den som bola mimo, takze iba tet sa idem uz konecne napapat...kuracie prsia n aprirodno a zelenina,mnamiii
baby mozu sa cez uhlohydratovy den olivy?????
dakujem
ahojte :D tak sa aj ja pochválim,ráno som sa vážila aj merala,mám 61kg,teda presne -6,5kg,jupíííí!!!v páse -9cm,boky -4,5cm,stehno -3cm a cez prsia aj pod prsiami -6cm :) taká som šťastná :D ak dám za tie ďalšie 2 mesiace dole 6 kg spolu,tak budem nadmieru spokojná...baby aj vy sa pochváľte :D