90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

co budete dnes papat? ja som si pripravila zemiakove pyre /trochu masla som si k tomu pridala / tak dufam ze to neni az taky velky problem :/ a spravila som si aj 1kocku zeleninoveho bujonu..

bzzz

lejja,jasne ze kludne pis :)

ja osobne som si uz zvykla, takze ja vecer uz nie som hladna,pre mna bol najhorsi prvy tyzden a potom to uz bolo ok :)

co mate dnes na plane? ja este neviem, ranajky som mala mandarinku a pohar dzusu..

aneti7

lejja ja som tiež večer niekedy hladná, ale snažím sa to vydržať, po tej 20tej už nejesť. Väčšinou večeriam okolo 19.00 - 19.30 aby som to vydržala, lebo spať chodím okolo polnoci....ale už som si celkom zvykla a už ma ten hlad ani tak moc nechytá...ja som začala chudnúť z váhy 72 tak asi preto mi to šlo rýchlejšie dole...

lejja

ANETI 7 mas pravdu este ani pri jednej diete som neschudla za taky kratky cas tolko.Len som netrpezliva ked citam ako to ide ostatnym. Ako to vydrzite vecer?Ja som niekedy velmi hladna,zjem ovocie a mozno aj tym to je.Chudnem z vahy65 kg.

aneti7

lejja kľudne sa pridaj...čim viac nás bude tým lepšie:)..a to, že si schudla 4 kg je za mesiac tiež úspech...veď s akou inou dietou by si za taký krátky čas toľko schudla? a určite to závisí aj od toho koľko si mala kg...lebo z nižšej váhy sa chudne pomalšie

lejja

Ahojte baby,aj som zacala 2.2.2010 len som nejako neskoro vas nasla,tak pisem do fora 90dnov.dieta od11.1.2010.Dufam,ze vam nevadi ,ze sa vam tu miesam.Super kolko ste schudli.Mne to ide nejak velmi pomaly.Schudla som zatial iba 4 kila.Co dobre si dnes date?

kikulka

jeeej baby aká som rada,že nám to všetkým ide dole,poriadne to motivuje však?držím nám palce,aby sme všetky dosiahli našu vytúženú váhu :)
Timinka mlieko by si mohla jedine namiesto obeda a večere v bielkovinový deň,piť ho len tak určite nemôžeš,ja riešim deficit ,mliečnych výrobkov tak,že v bielkovinový deň si dám na obed 2 jogurty a na večeru 1 :D aj včera som mala

Timinka

Diečatá ešte som sa chcela opýtať či v bielkovinový deň pijete mlieko - mne už nejako začalo chýbať.

Ja mám zatiaľ dolu 7,5kg a asi 6cm v pase a 4cm na bokoch - tak sa teším :o)

bzzz

ja som s tym tak ze dovtedy sa nezastavim,kym nedosiahnem 65kg, ja to uz ani neberiem jak dietu, normalne ma to bavi,hlavne ked este aj dosahujem uspech v chudnuti :)

aneti7

bzzz tak aj ja by som chcela viac...ale dávam si reálny ciel...čo podla mňa tých 9 kg je...a inak aj ja sa chystám ku krajčírke, ale ešte chcem mesiac počkať nech nemusím chodiť 2krát:)