90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

kikulka diky, ja momentalne nemam problem so sladkym, praveze na slane mam chut, a ani ta sol nepomohla, ale nevadi vydrzim to nejako

kikulka

ahojte :D
bzzz vydrž ešte deň s tým sladkým,zajtra máme predsa povolené :D
aneti veď ty máš dnes sladkú večeru,tak čo?to sa neráta za prehrešok :DD hehe
lejja už asi neskoro radiť,keď je keksík v tebe,ale veď aj prehrešky patria k diéte,každá sme už nejaký mali,tak sa tým netráp zbytočne,zajtra je nový deň :)

aneti7

ja sa už teším na zajtrajší ovocný deň...dúfam, že mi to pomôže aspoň v tom aby som po dnešnej večernej prežieračke nepribrala:)...
bzzz ak máš chuť na slané tak si namoč prst do soli a potom si ho oblíž:)...ale nie tiež srandujem, ale možno by to aj mohlo fungovať, že ťa prejde chuť:)

bzzz

aneti, ale noooo :D hanbi sa !!!! cica NEZEEEEER!!! zartujem :D

ja som mala veceru to co na obed, ale bez vyvaru ...

ja neviem,ale mam nehoraznu chut na slane :/ ach jaaaj

bzzz

aneti, ale noooo :D hanbi sa !!!! cica NEZEEEEER!!! zartujem :D

ja som mala veceru to co na obed, ale bez vyvaru ...

ja neviem,ale mam nehoraznu chut na slane :/ ach jaaaj

aneti7

no a zase som sa napraskala koláčikmi ako malé prasiatko...a ešte k tomu aj trošku zmrzky, asi pol kopčeka a 3 zrnká sladkých cukríkov...teraz som zas prejedená a mám výčitky
Inak som si na sebe všimla, že to už posledný týždeň neberiem tak vážne:( ...vynadajte mi niekto nech sa uvedomím
A inak aký ste mali deň? čo ste papali?

aneti7

Ahojte...ja som dnes behala v meste tak som si na obed kúpila pizza rožok, kde bolo minimálne množstvo syra, ani ho nebolo poriadne vidno...dúfam, že to nebol až taký prehrešok:(...na večeru chystám koláčiky:)...mňam