Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
kikulka diky, ja momentalne nemam problem so sladkym, praveze na slane mam chut, a ani ta sol nepomohla, ale nevadi vydrzim to nejako
ahojte :D
bzzz vydrž ešte deň s tým sladkým,zajtra máme predsa povolené :D
aneti veď ty máš dnes sladkú večeru,tak čo?to sa neráta za prehrešok :DD hehe
lejja už asi neskoro radiť,keď je keksík v tebe,ale veď aj prehrešky patria k diéte,každá sme už nejaký mali,tak sa tým netráp zbytočne,zajtra je nový deň :)
Ahojte,ja mam strasnu chut na sladke.Uz som zjedla polku keksika.AKO sa mam ovladat?
uz som to skusala, ale nepomohlo ...
ja sa už teším na zajtrajší ovocný deň...dúfam, že mi to pomôže aspoň v tom aby som po dnešnej večernej prežieračke nepribrala:)...
bzzz ak máš chuť na slané tak si namoč prst do soli a potom si ho oblíž:)...ale nie tiež srandujem, ale možno by to aj mohlo fungovať, že ťa prejde chuť:)
pardon nechcela som dvakrat ...
aneti, ale noooo :D hanbi sa !!!! cica NEZEEEEER!!! zartujem :D
ja som mala veceru to co na obed, ale bez vyvaru ...
ja neviem,ale mam nehoraznu chut na slane :/ ach jaaaj
aneti, ale noooo :D hanbi sa !!!! cica NEZEEEEER!!! zartujem :D
ja som mala veceru to co na obed, ale bez vyvaru ...
ja neviem,ale mam nehoraznu chut na slane :/ ach jaaaj
no a zase som sa napraskala koláčikmi ako malé prasiatko...a ešte k tomu aj trošku zmrzky, asi pol kopčeka a 3 zrnká sladkých cukríkov...teraz som zas prejedená a mám výčitky
Inak som si na sebe všimla, že to už posledný týždeň neberiem tak vážne:( ...vynadajte mi niekto nech sa uvedomím
A inak aký ste mali deň? čo ste papali?
Ahojte...ja som dnes behala v meste tak som si na obed kúpila pizza rožok, kde bolo minimálne množstvo syra, ani ho nebolo poriadne vidno...dúfam, že to nebol až taký prehrešok:(...na večeru chystám koláčiky:)...mňam