90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

ahojte :)

baby neprehanajte, ved chudneme zdravo nie to je nasim cielom aby sme boli nejake vychudnute vesiaky...

aky mate den? co budete papat? ja som si dala na ranajky pomaranc a mandarinku, obed cestoviny s krupicou a este trochu dzemu -minimalne mnozstvo, a na veceru este neviem, na tolko veci mam chut tak sa este musim rozhodnut, ze co to bude :D

aneti7

lejja chcela by som si ich len tak podusiť, alebo trocha orestovať...nech mám aj niečo teplé čo ma zasýti...lebo sa bojím, že to dnes večer inak nevydržím...inokedy si dávam varenú zeleninu ale už na ňu vôbec nemám chuť.

lejja

aneti7 tak to sme na tom skoro rovnako.Ja mam 164 vahu som mala 65 teraz 61,akurat ja mam 32 rokov.Ja som pribrala po druhom dietati.Aj ja by som chcela schudnut este tak 5kg. Ja vo vitaminovy den jem len ovocie.Ako si chces pripravit sampiony?

aneti7

lejja ja mám teraz 21 rokov a 163cm ale tých 49kg som si si držala len do nejakých 16-17rokov...potom som rapídne pribrala....a teraz zas bojujem:)...najradšej by som mala tých 53-55...ale to určite nie hneď z 90 dňovky...to by som rada ešte potom postupne dala dole...teraz mám cca tých 65 tak dúfam, že za tie 2 mesiace mi to pôjde dole aspoň na tých 57...takže už žiadne prehrešky
inak ešte sa chcem spýtať...môžem vo vitamínový deň šampiňóny?

lejja

ANETI7 ved ty si schudla 7 kg,to je super tak ziadne blbe myslienky.A vaha 49 to je uz podla mna fakt malo.Neviem kolko mas rokov a aku vysku,ale az tak schudnut....Ja by som to nedokazala,ja neviem vydrzat nejest aj ked viem,ze by som nemala.A preto nikdy sa mi nedari schudnut.

aneti7

lejja ale najhoršie je, že ja viem, že by som na také veci myslieť nemala ale nejde to...raz som to už zažila, stále som si namýšľala, že som tlstá a nakoniec som skončila na 49kg, trčali mi všetky kosti a vyzerala som hrozne...no a nakoniec som si úplne dojebkala organizmus tým, že som nič nejedla a keď som sa po pár rokoch začala stravovať normálne tak som pribrala viac ako 20 kg...a nechcem aby sa to zase stalo...

lejja

Ahojte,Aneti7 presne tak sa citim aj ja.Zda sa mi,akoby som z toho jedneho keksika hned pribrala.Brucho mam ako....Nejak mi to uz nejde vsetko presne dodrziavat.Hlavne vecer to nezvladam a viem,ze to je zaklad nejest vela vecer.

aneti7

ja neviem prečo ale chytá ma strašná depka s tej diéty...aj keď som schudla a nohavice na mne vysia...ale ja tak sa cítim strašne tlstá, tlstejšia ako pred tým a to mám o 7 kg menej...neviem čo to so mnou je:(

Barb 26

Baby, kašlite na tie prehrešky, držte sa, veď určite sa musíte cítiť lepšie a to by Vás malo poháňať dopredu!!!
Ja som mala dnes ráno 60,2 kg, čiže išlo dole 5,5 kg a neviete si predstaviť, ako bombasticky sa cítim - hrozne mi to dodáva energie, môžem nosiť obtiahnuté tričká a inšpiruje ma to držať diétu ďalej...
Tak sa držte aj Vy!!!!

aneti7

kikulka lenže ja som tých koláčikov zjedla 9:(...síce to boli také maličké asi 5x5cm, ale aj tak to bolo strašne veľa...no neva zajtra to hádam dám dole