90. dnova dieta od 02. 02. 2010

lejja

Ak nevydrzim do vecera s ovocim tak si spravim aj ja zel.salat.A co myslis moze sa krupica v bielkov.den?Taka ako som vcera pisala.

bzzz

nic extra,len 1 biela paprika, 3 paradajky, cibulka, 1/2 salatovej uhorky,pokrajam na male kusky, pridam sol,salatove korenie a pomiesam...

lejja

Ja som mala na ranajky 4susene figy namocene vo vode od vcera,na obed jablko.ako si robis salat?jete aj zeleninu?ja som doteraz jedla v tento den len ovocie a uz mi je tak sladko...

lejja

ja som mala na obed,cinske rezance a ktomu opecenu cinsku zeleninu.Mam to velmi rada je to super.Nabuduce skusim krupicu.V bielkovinovy den by som mohla zjest uvarenu krupicu?Na mlieku a na vrch granko.

bzzz

jaj a zabudla som, cestoviny si mozes ochutit bud so solou,alebo dzemom a s praskovym cukrom, ja som to jedla len s dzemom, inokedy si pridam aj cukor...

bzzz

Recept: ku 500g cestovin ( ja zvycajen tie zvyknem robit, ktore aj ku tvarohovým, J&T vyrobca ma take chutne dlhšie cestoviny, neviem presny nazov), -klasická príprava cestovín
potom dam do hrnca 1PL masti, pol litra krupice, troska soli, troska to uprazis( tak aby to nebolo ani svetle ani hnede) pridas k tomu pol litra vriacej vody, zalejes to pomiesas a je to, jaj a ked to budes davat na cestoviny tak daj na cestoviny trochu oleja, aby sa ti to nezlepilo,
Ja som to dnes pripravovala, mala som to na obed, a co mi zostalo som este rozdelila na 3 casti takze supla som si to do mraznicky

A vy co dobreho ste papali dnes?? jaj a na veceru som mala somloi :)

aneti7

lejja šampiňóny boli fakt vznikajúce...síce mi k tomu trocha chýbalo pečivo, ale aj tak som si pochutila...:)

aneti7

bzzz veď džem sa môže v pohode, len taký čo je menej sladený...Aspoň sa mi zdá, že v knihe to je tak písané, že aj kompót aj džem.