Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Bzzz, ja som si na dnes uvarila zemiačiky, dala som tam trolinu masla, kmínu a pažítky... no a na obed si k nim dám trochu kečupu alebo tatarky... a čo Ty??
jaj a vecer som zabudla napisat, ze podla mna kludne pokracujte...
co mate inak dnes na plane?
Sranda :D no ja som dnes mala, ranajky banan, obed kuracie prsia s cinskou zeleninou teda prilohou, a cely den som sa flakala, a ja som iba teraz vecerala, dala som si hydinovu sunku chudu, no co vam poviem, pochutnala som si,ale mam take vycitky ze o takomto case som jedla ze az :/ a najlepsie cakam svoje dni,a bez slaneho uz asi fakt nevydrim takze zajtrajsi Obed a Vecera budu cipsy !!!! :/ach jaj :(
Barb 26 podla mňa si kilo určite nepribrala...to keď si došla domov si bola jednak najedená a záleží to aj od toho či si bola na záchode alebo nie...a treba sa vážiť vždy ráno...tak si porušila a čo?...pokračuj ďalej...nič sa nedeje a hlavne na to nemysli:)...ja som tento víkend tiež jedla viac ako som mala...tak včera som bola celý deň u frajera, raňajky v pohode ovocie na obed som si dala párky a asi za 2 hod doniesol jeho otec pečené kolená...tak som neodolala a dala som si aj to a potom aj na večeru...a samozrejme môj frajer vytiahol hneď na to karamelovú milku...najprv som odolávala ale potom som si dala jednu kocku....viem, že tá kocka nie je také strašné ale toho maska som zjedla fakt veľa...a dnes som mala placky a večer som bola zase u frajera a hladná tak mi spravil krokety...takže tento víkend som tiež nedietovala najlepšie...ale idem ďalej a nemyslím na to....a vôbec sa napríklad necítim teraz že by som pribrala:)...naopak sa teším, lebo mi frajer povedal, že som opeknela odkedy som schudla:)
Ahojte baby, musím sa trošku posťažovať..:-( boli sme cez víkend na chate a včera aj dnes som porušila, ale príšerne porušila... aj Vám poviem presne, čo a ako, aby ste mi mohli vynadať!! Včerajšie raňajky boli ok, bolo len ovocie, ale na obed som mala trochu kapustovej polievky s krajcom chleba a za tym vyprážaný syr s varenými zemiakmi, tatarkou a kečupom - a hrooozne som si pochutila. Na večeru som mala pečenú krkovičku taktiež s chlebom a s horčicou a chrenom a uhorkou - doslova som sa včera obžrala - veď mi aj bolo trochu zle.... Dnes ráno som mala ovocie, ale na obed kuracie mäso plnené šunkou, hermelínom a šampiónmi a ryžu s hráškom a potom som zjedla ešte kúsok Mily!!!! Otrasné!!!! Hneď, ako som prišla domov, som sa odvážila, pribrala som počas víkendu kilo, čo nie je že úúúplne hrozné, ale cítim to na centimetroch, lebo sa teraz necítim až tak dobre.... Od obeda som už potom nejedla nič a na zajtra som si nachystala varené zemiaky, takže sa budem snažiť pokračovať.... ale ďalší víkend idem na ďalšiu chatu, no tak ja neviem... a už mi to tak pekne klesalo... v piatok ráno som mala 60,2 kg... táák som sa tešila...
No tááák, povedzte mi niečo..:-(
tak čo baby aký máte dnes deň?...ja som si dnes spravila zemiakové placky...celkom dobré sú aj bez vajec:)...zajtra UH...asi budem mať zase špagety, lebo nič iné si nestíham pripraviť a na večeru len niečo maličké, aby som nedopadla ako naposledy:)...v utorok ovocný a v stredu ráno sa zase povážim...som zvedavá či šlo niečo dole
lejja pokračuj ďalej ako by sa nič nestalo!!!
BABY,MALI SME NAVSTEVU A JA SOM DNES NA VITAM.DEN ZJEDLA 3OBLOZ.CHLEBIKY.SUPER CO?NEVIEM CI MAM POKRACOVAT ZAJTRA,ALEBO SOM TO CELE POKASLALA.Co vy nato?
lejja myslím, že krupicová kaša môže byť...ale to granko by nemalo byť...ale tak keď si dáš trocha nič sa nestane...ja som mala dnes bielkoviny a tiež som si dala jednu kocku čokolády...neodolala som:(...ale pokračujem ďalej veď to sú len také mini prehrešky:)
Podla mna asi nie, ale radsej pockaj aj na ine nazory,lebo fakt neviem ci ano alebo nie :/