Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Do kelu, včera som to zase nejako porušila...ja už som zúfalá, vôbec sa neviem dostať späť :-(((((((((((
A to mi to minulý týždeň išlo tak úžasne :-(((((
tak snad nie :D dobru chut k tej krupici, aj by som si dala aj ja :)
bzzz ja mám dnes UH...na obed som si dala špagety s morkadelou...ale sóju som si povyberala...a teraz čakám kým mi mama donesie krupicu a spravím si konečne tú krupicovú kašu:)...mňam sa teším...a na MDŽ som dostala bonboniéru...tak dúfam, že nepodľahnem a nezjem ju celú:)
tak dobre, lebo vecer som toho ani tak vela nezjedla len 10dkg tej hydinovej sunky, a papriku este...ale normalne ze ma dnes take vycitky chytili, ze preboha o 22:30 som jedla...no nevadi, dufam ze sa mi to viackrat nestane!!! aneti7 aky mas dnes den?
bzzz...mňam paradajková...vieš aké chute si mi teraz spravila...škoda, že si nenapísala skôr asi by som si spravila na obed:)...a myslím, že to že si sa najedla tak neskoro vôbec nevadí...pokiaľ sa to stalo len raz...to je ako každý iný prehrešok...normálne sa ide ďalej
tak dnesny den bol fajn, konecne som si dala cipsy, na obed som si dala Slovakia grande syrove asi 50gramov, a vyvar z kocky, a na veceru som si dala Slovakia cipsy slaninkove, viem ze to nepatri k diete ale vazen som to potrebovala :)
a zajtra by som si chcela pripravit paradajkovu polievku s cestovinami (bez syra pravdaze), takze nemala by som zvlast cestopviny, a potom polievku ale takto do kopy, podla vas je to ok??
jaj a dufam ze to ze som vcera az po 22hod vecerala, co som sem pisala, ze mi to nepokazilo celu dietu :( podla vas???
ja si myslím, že keď tam nepoužijem normálne mlieko ale pohánkové tak namiesto koláča to môže byť...dám si to a hotovo:)
Aneti, ja tiež netuším, ale dala by som si aj ja :-)
vazne neviem, ale ja si myslim, ak si das malu porciu tak sa asi svet nezruti...
tak a obed je za mnou...baby tak môžem na večeru tu krupicu? či nie?