Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

ahojte, tak ja uz aj veceru mam za sebou, dala som si 4ks zakusku ktore su respektivne ako 1,5 normalneho zakusku, a este 3ks kinder cokoladky :), mnamiiii, pochutnala som si , a to veeeeelmi :)

aneti7

ahojte...tak ja mám dnes ovocie:)...trocha som aj hladná, ale na večeru si dám varenú zeleninu, hádam ma to trocha zasýti...Dnes som sa aj povážila, lebo včera som mala o kilo viac, ale už to je zase dole...:)

Barb 26

Timinka, pokračuj ďalej tým dňom, ktorý Ti nasleduje... aj keď si v ovocný deň porušila, nevadí, pokračuj normálne bielkovinovým...
Bzzz, tak dúfam, že Ťa nesklamem, a aj seba... a dobrú chuť aj Tebe, aj všetkým :-)

Timinka

Baby ... ja som tiež ZASA porušila :o(
Včera som neodolala mäsku s ryžou a potom perfektnej torte a dnes v ovocný deň som si zasa dala špagety s medom a krupicou.
Viem, že to nie je dobre ... a už som sa tešila že to šlo tak pekne dolu, len po vodovom dni sa to nejako spomalilo :o(
... ale pokračujem ďalej, len mi poraďte akým dňom. Či zasa ovocný, keď som ho už dnes porušila alebo bielkovinový - pokračovať ďalej akoby nič.
Ďakujem a držte sa ... spolu to zvládneme :)

bzzz

Barb toto som chcela pocut resp. citat :) tesim sa :) a dobru chut prajem k obedu potom :)

co mate na plane? ja som mala ranajky dva mini pomarance, no a u mna nastala zmena planu ohladom obedu, paradajkovu polievku si dam po zajtra so syrom :) a dnes si pripravim cesnakovu polievku s cestovinami, a na veceru mi mamina kupila zakusky tak z toho si dam dve male kocky a este jednu kinder cokoladku :) mnamiii uz sa tesim ,

Barb 26

Bzzz, ja sa budem snažiť, ako najlepšie viem.... dnes mám na obed špagety a na večeru si radšej nedám nič - vynechám to sladké, aspoň niečo... večer budem poctivo cvičiť a zajtra v ovocný deň musím byť stopercentná... BUDEM SA NAOZAJ SNAŽIŤ!!

bzzz

Baby hore hlavu, ved uz je tu zachvilku maj, a je koniec, myslite nato ze ako pekne sme schudli za prvy mesiac, a ake kocky budeme, tak mi tu nesirte paniku ze to nejde, takze hore hlavu, a pekne pokracujeme dalej!!!

aneti7

Ani ja už nemám takú pevnú volu ako som mala prvý mesiac:(...ale nemôžme to vzdať...veď už sme tak ďaleko:)