Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Timinka, a podla mna kludne pokracuj! :)
ahojte, tak ja uz aj veceru mam za sebou, dala som si 4ks zakusku ktore su respektivne ako 1,5 normalneho zakusku, a este 3ks kinder cokoladky :), mnamiiii, pochutnala som si , a to veeeeelmi :)
ahojte...tak ja mám dnes ovocie:)...trocha som aj hladná, ale na večeru si dám varenú zeleninu, hádam ma to trocha zasýti...Dnes som sa aj povážila, lebo včera som mala o kilo viac, ale už to je zase dole...:)
Timinka, pokračuj ďalej tým dňom, ktorý Ti nasleduje... aj keď si v ovocný deň porušila, nevadí, pokračuj normálne bielkovinovým...
Bzzz, tak dúfam, že Ťa nesklamem, a aj seba... a dobrú chuť aj Tebe, aj všetkým :-)
Baby ... ja som tiež ZASA porušila :o(
Včera som neodolala mäsku s ryžou a potom perfektnej torte a dnes v ovocný deň som si zasa dala špagety s medom a krupicou.
Viem, že to nie je dobre ... a už som sa tešila že to šlo tak pekne dolu, len po vodovom dni sa to nejako spomalilo :o(
... ale pokračujem ďalej, len mi poraďte akým dňom. Či zasa ovocný, keď som ho už dnes porušila alebo bielkovinový - pokračovať ďalej akoby nič.
Ďakujem a držte sa ... spolu to zvládneme :)
Barb toto som chcela pocut resp. citat :) tesim sa :) a dobru chut prajem k obedu potom :)
co mate na plane? ja som mala ranajky dva mini pomarance, no a u mna nastala zmena planu ohladom obedu, paradajkovu polievku si dam po zajtra so syrom :) a dnes si pripravim cesnakovu polievku s cestovinami, a na veceru mi mamina kupila zakusky tak z toho si dam dve male kocky a este jednu kinder cokoladku :) mnamiii uz sa tesim ,
Bzzz, ja sa budem snažiť, ako najlepšie viem.... dnes mám na obed špagety a na večeru si radšej nedám nič - vynechám to sladké, aspoň niečo... večer budem poctivo cvičiť a zajtra v ovocný deň musím byť stopercentná... BUDEM SA NAOZAJ SNAŽIŤ!!
a budem na Vas zla, ked ma tu nechate samu :(
Baby hore hlavu, ved uz je tu zachvilku maj, a je koniec, myslite nato ze ako pekne sme schudli za prvy mesiac, a ake kocky budeme, tak mi tu nesirte paniku ze to nejde, takze hore hlavu, a pekne pokracujeme dalej!!!
Ani ja už nemám takú pevnú volu ako som mala prvý mesiac:(...ale nemôžme to vzdať...veď už sme tak ďaleko:)