Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
daj mi priklad ,ze kde si koho doberam.
A este mi aj vysvetli tvoj preklad slova doberat.
Help áno je to verejne fórum a ja ti to neberiem...ja som len podotkla, že sa zrejme musíš veľmi nudiť...a všimla som si, že si tu dosť ľudí doberáš...ale mne je jedno pre mňa za mňa seď za PC aj 24 hod denne keď nemáš nič lepšie na práci...je to tvoja osobná vec a toto je len môj názor
aneti7- to je verejne forum ak si si nevsimla a je kazdeho osobna vec ci je tu stale,alebo nie.
Nevies nic poradit a len kvakas do mna.
Nic zle som nenapisal....len som chcel pomoct,ale ty to nepochopis zrejme nikdy.
bzzz tu nejde o množstvo ale o to čo ješ a v akej kombinácií...teda samozrejme, že nemôžeš jesť od nevidím do nevidí ale ja to robím tak, že jem toľko na koľko mám chuť a kým nie som sýta...a ani nedodržiavam to, že na večeru len polovicu
Help zaujímavé, že na všetko si odborník...a okrem toho sa musíš asi veľmi nudiť keď si tu celý deň a všade prispievaš tvoje "ODBORNÉ" rady
Barb- cela kombinacia je zla....a v mikrovlnke sa tuk meni este na horsi ako v studenom stave.
Help, a čo z toho je tak veľmi kalorické??
ano viem :(
bzzz- tak to ani nechci vediet ake je to kaloricke....
Velka chyba.
Takym sposobom sa nechudne.
aneti,tak aj to je nieco :) dufam ze sa nam to cim skor pohne smerom dole !!!
no ja uz mam obed za sebou,dala som si tri trojuholniky karicky,jeden tenky kusok eidamu kt. som si dala do mikrovlnky, tak to bolo take chutnucke, a potom este tu polievku so syrom, aj som sa dobre na papala, ale tak dufam ze som to s tym mnozstvom neprehnala...podla vas je to ok?
bzzz ja som si placky už robila z pohánkového mlieka a dala som tam trocha múky a solamil...celkom fajn to bolo...ale placky tiež nemôžem mať stále :)...mne sa tiež tá váha od vodného dňa nepohla:(...stále som na 65kg a ani gram nejde dole...ale v nedeľu sa zase odvážim...dúfam, že sa to už po ovocnom konečne pohne...ale zdá sa mi že opasok musím zase viac zaťahovať...ale nemám ho na dierky tak to neviem až tak odhadnúť:)