Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

aneti viem o com hovoris, este ten bielkovinovy sa da ,( lebo tam toho je viacej na vyber ),ale ten skrobovy (tak to bud ryza alebo zemiaky., ale som uvazovala ze by som si spravila placky, alebo neviem)no a UH ( bud cestoviny s kecupom, alebo to co som ti pisala s tou krupicou, alebo pizza no ale mne tak pizza moc nechuti, takze mi zostavaju este celozrnne pagaciky, no ale ja som si dala minule polievocku s cestovinami takze to bola taka mensia zmena., a na veceru sladke :)

dnes som sa odvazila,a, pekne som tak isto na tom ako po vode :/

dnes som si dala na ranajky pomaranc a 3ks sus. ananasu, obed budem mat paradajkovu polievku so syrom, a plus by som si dala este asi len tak syr alebo neviem...

mam svoje dni a zjedla by som asi vsetko teraz :/

aneti7

no tak ja som mala dnes na obed aj večeru rybu...vyprážanú ale poriadne som si ju odmastila servítkami :)...a zajtra si asi spravím pečené zemiačiky...ale inak už mi trocha začínajú liezť krkom tie jedlá čo si stále varím...nemám ani moc čas vymýšľať niečo nové...v bielkovinový sa to ešte dá raz si dám mäso, raz syr potom rybu...ale v škrobový mi už ryža ani zemiaky stále nechutia...a o UH ani nehovorí...stále špagety alebo pizza...

bzzz

hruuuuuza !!! nic viac nato neviem povedat resp. napisat :/

aky mate den, dievcata? ja som si dala na veceru vyzivu,ale asi si este dam jeden pomaranc :)

a zajtra planujem mat tu paradajkovu polievku, a este neviem co,poradte mi daco syrove...

bzzz

ahojte :)

tak dnes mame vytaminy, ja som mala na ranajky pomaranc, obed zeleninovy salat...
mimochodom uz aj mne vaha stoji, tak dufam ze sa to cim skor pohne...

kikulka

Ahojte babz,ja ani nemam cas sem chodit ale dietu stale drzim:) ale mi vaha stoji na 61kg uz strasne dola a vobec sa to nehybe,dufam,ze sa to zasa rozhybe,ja som stale od rana do vecera v skole v labaku,domov sa chodim len vyspat :( citam,ze sa zatial drzite tak len tak dalej,nech mame nasu vytuzenu vahu :)

aneti7

Barb 26 tak si povedz, že neporušíš lebo sa zase budeš cítiť zle:)...mysli na to, že potom si sa zbytočne viac ako mesiac trápila...veď už sme skoro v polke...

TAKŽE BABY ŽIADNE VÝHOVORKY A MAKÁME...ŽIADNE PREHREŠKY ANI LEN POMYSLENIE NA PREHREŠOK!!!!!

Barb 26

Baby, ani včera mi to nevyšlo, ja už neviem... na váhe mi to až tak moc neukazuje, ale cítim sa zle..:-( Dnes mám ovocný deň a ak aj dnes poruším, tak ... :-(((((