90. dnova dieta od 02. 02. 2010

aneti7

ahojte..tak ja som mala na obed zase špagety:(...nemala som doma pretlak na rajčinovú polievku...a na večeru niečo sladké...ale včera v noci som trocha zhrešila...písala som do 3tej rána bc prácu a bola som tak strašne bez energie a hladná, že som si dala 2 také malé guľaté keksíky...:(

bzzz

Ahojte,

Barb drz sa na tej chate !!!

co mate dnes na papanie? ja som mala na ranajky, 3ks sus.ananasu, obed ryza so zeleninou, a este vyvar a vecer bude to iste len bez vyvaru :)

Barb 26

Cau baby, tak az vcera sa mi to konecne podarilo - vydrzala som .... Problem je, ze dnes idem na chatu a bojim sa, co tam zase vyvediem... Ale od rana mam este vacsiu inspiraciu vydrzat, ked som videla, ako si manzel v pohode zapol nohavice, ktore uz pekne dlho nenosil, lebo mu boli male.... Normalne som sa nastvala... na seba samozrejme...
Dnes mam na obed pecene zemiacky, dam si k nim za lyzicku tatarky a za lyzicku kecupu - len tak na chut... a vsetko si to dam len na maly tanier ... tak uvidime...
Pekny den vsetkym!!
B.

aneti7

Ahojte...tak ja som dnes mala tie pečené zemiaky...ale teraz na večeru mi to už ani moc nechutilo:(...
A zajtra mi frajer sľúbil paradajkovú polievku s cestovinami tak sa teším...bzzz ďakujem za inšpiráciu:)

aneti7

Doberať znamená, že si robíš srandu. A nechci teraz po mne aby som hľadala nejaké tvoje príspevky aby som to tu nejak dokazovala...na to fakt nemám čas...a nemám čas sa tu s tebou ani hádať o úplných nezmysloch...proste som len napísala svoj názor tak sa tu neurážaj