Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
aneti, nevadi stane sa...
ahojte..tak ja som mala na obed zase špagety:(...nemala som doma pretlak na rajčinovú polievku...a na večeru niečo sladké...ale včera v noci som trocha zhrešila...písala som do 3tej rána bc prácu a bola som tak strašne bez energie a hladná, že som si dala 2 také malé guľaté keksíky...:(
Ahojte,
Barb drz sa na tej chate !!!
co mate dnes na papanie? ja som mala na ranajky, 3ks sus.ananasu, obed ryza so zeleninou, a este vyvar a vecer bude to iste len bez vyvaru :)
Cau baby, tak az vcera sa mi to konecne podarilo - vydrzala som .... Problem je, ze dnes idem na chatu a bojim sa, co tam zase vyvediem... Ale od rana mam este vacsiu inspiraciu vydrzat, ked som videla, ako si manzel v pohode zapol nohavice, ktore uz pekne dlho nenosil, lebo mu boli male.... Normalne som sa nastvala... na seba samozrejme...
Dnes mam na obed pecene zemiacky, dam si k nim za lyzicku tatarky a za lyzicku kecupu - len tak na chut... a vsetko si to dam len na maly tanier ... tak uvidime...
Pekny den vsetkym!!
B.
aneti neni zac :) a dobru chut prajem potom :)
Ahojte...tak ja som dnes mala tie pečené zemiaky...ale teraz na večeru mi to už ani moc nechutilo:(...
A zajtra mi frajer sľúbil paradajkovú polievku s cestovinami tak sa teším...bzzz ďakujem za inšpiráciu:)
baby vy ste mali aky den?
tak a na veceru som si dala pol taniera polievky so syrom...
ja sa zvycajen snazim dodrzat vsetko,ale ja si myslim tiez ze ten syr nebol az taky MAXI prehresok :/
Doberať znamená, že si robíš srandu. A nechci teraz po mne aby som hľadala nejaké tvoje príspevky aby som to tu nejak dokazovala...na to fakt nemám čas...a nemám čas sa tu s tebou ani hádať o úplných nezmysloch...proste som len napísala svoj názor tak sa tu neurážaj