Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Ahojte,tak ja som to od 8.3. vzdala.Chcem zacat odznova,ale myslim si,ze tentoraz to pojde tazsie.Prvy krat som do toho isla s velkou chutou a teraz sa mi velmi nechce,lebo si myslim,ze to nezvladnem.Jedla som teraz vsetko na vahe som nepribrala nic,aspon to ma tesi.
hmm, tak snad sa este bara a barb ozvu :)
aneti, ani nehovor ja som sa dnes znovu odvazila a zas mam este stale tolko isto,ale veci uz zo mna padaju tak neviem, dufam ze sa tie kila cim skor pohnu!!!
ja som mala na ranajky 2ks kiwi, na obed rybu a trochu majonezy a po 6tyzdnoch som jedla prvykrat chlieb, olovrant som mala 1 banan, a na veceru si dam krevety...
ale celkovo nemam ani moc velku chut do jedla, dnes som bola u zubarky, ktora ma doslova ze znicila, tak aj chut ma presla :/
no bzzz zdá sa, že sme tu akosi ostali len 2:)...dúfam, že to ostatné baby nevzdali...ja sa určite nevzdám a vydržím až do konca...ešte asi v žiadnej diéte som takáto odhodlaná nebola...len dúfam, že sa tá váha čím skôr pohne, aby som nestratila inšpiráciu...ale dnes som nejaká hladná celý deň...asi som si včera roztiahla žalúdok či čo:)
Ahojte,ako sa mate? co noveho? jaj baby vo stvrtok uz budeme mat 45.den :) sme dobreeee :)
aneti, napr.: na bielkovinovy mam naplanovane: ryby+krevety, potom na nasledujuci, parenicu a hermelin, a potom na nasledujuci zas kuracie prsia na skroby: zemiakove pyre, pak ryzu so zeleninou alebo s kompotom, a pak hranolky ale v rure upecene bez oleja na UH den: cina s cestovinami a so zeleninou, potom na nasledujuci si asi z mrazaku dam tie cestoviny s krupicou co som ti uz raz pisala recept, a az potom najblizie zas spagety s kecupom, a na niektoru veceru v Uh asi pripravim muffinky ... :D zatial tolkoto veci som si naplanovala :D
Ahojte...tak ja som si dnes veľmi pochutila...konečne som si moľa dať masko:)...na zajtra som si už spravila rizoto a v utorok konečne moja vysnívaná rajčinová polievka s cestovinami...len škoda, že bez syra:(
bzzz a čo dobre si si naplánovala? daj nejakú inšpiráciu :)
aneti super, som na Teba hrda :) ja mam dnes ovocie, neboj sa aj mne ta vaha stoji :/ a pevne verim ze sa to cim skor pohne aby sme sa od tych nasich magickych hranic mohli co najviac zdialit (pravdaze smerom dole) :D !!!
no a k tomu tvojmu dnesnemu obedu prajem dobru chut, ja som si uz zsa naplanovala menu asi aj na 10 dni :D
a čo ostatné baby? ako sa máte? ako sa vám darí?
ahojte...tak ja mám dnes za sebou veľkú skúšku...mala som ovocný deň a bola som u frajera a jeho rodičia nás pozvali na večeru...ja som nechcela ísť ale oni, že bezo mňa nepôjdu tak som teda šla...a dala som si len ovocný pohár bez šľahačky a ani som si do ničoho nezobla...tak som na seba hrdá, že som vydržala:)...a už sa teším na zajtrajší nedlený obed...konečne si môžem dať masko...zajtra ráno sa aj povážim, som zvedavá či sa mi už tá váha konečne pohla...veď už to budú 2 týždne čo stojím na 65 kg a niekedy to ide aj trocha vyššie, ale pod tých začarovaných 65 sa nie a nie dostať:(
tak,aky ste mali dnes den?
ja som mala na ranajky a na desiatu pomaranc, obed celozrnne pagaciky, potom vyvar, a na veceru budem mat asi milkyway alebo puding,mozno aj aj...
Baby, ja teda neviem ako vy, ale ja som strasne pazrava a preto by som len jedla a to, vies, ze tak neschudnes. Tak mi kamoska povedala, ze ona uziva Appetite STOP. Ze potom nema vobec chut do jedla. Mal by to byt ze nejaky olej zo semeien borovice korejskej, prirodna vec. Proste ziadna chemia. Takze asi tak. Ja to asi tiez vyskusam.