90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

no bola som dnes cvicit, bola som aj cez weekend, a som uplne znicena , juuuj je to super pocit :)a ked sa ta vaha este pohne tak budem mooooc happy, ale mozno ze si spravim taky vodny den aj viackrat do mesiaca :) co ked to pomoze :)

Barb 26

Ahojte baby, stale som tu, ale uz sa radsej ani nepridavam do debaty, bo stale neviem nabehnut spat na rezim diety... stale sa snazim, kazdy den, ale vzdy to niecim pokazim... nemozem zacat ani cvicit, lebo som chora..
Tak ja len dufam, ze sa znovu uvedomim a budem vsetko dodrziavat, ako treba...
Moj manzel s tym nema problem - obdivujem Vas vsetkych...:-(

bzzz

ja som bola taka hladna, ja som mala na obed zemiaciky a zeleninku a vyvar len som to rychlo spapala a tet mi je zle z toho :( ach jaj :(

aneti7

Ahojte tak ja mám dnes tu rajčinovú a večer niečo sladké:)...na raňajky som nemala nič...nejak nemám chuť a ani hladná nie som...cvičím sa na ďalší vodný deň :D...dúfam, že to nie je problém keď som vynechala raňajky
lejja tak držím palce...dúfam, že to už tento krát vydržíš...teda musíš :D...budeme ta tu strážiť

lejja

Ahojte,ja zacinam dnes bielkovinovym dnim.Dam si na obed cottage s celozrnym rohlikom a vecer uz len sam cottagge.Dufam,ze vydrzim.Vy mate dnes aky den?Co dobre si date?

aneti7

lejja tak to si ma potešila, že táto diéta nemá jojo efekt:)
ja som si dnes uvarila tu rajčinovú polievku...chcela som tam dať veľa veľa cestovín aby ma zajtra zasýtila a nakoniec mi s toho vznikla akási cestovinová kaša s rajčinovým pretlakom:D...ale tak aspoň som sa zasmiala...ešte, že som kúpila 2 pretlaky, tak som rýchlo spravila novú :)

lejja

Baby, vdaka za podporu,skusim to od zajtra.Schudla som 5 kil.Mate pravdu su lepsie a horsie dni,niekedy to ide a niekedy nie.Ste super,ze ste vydrzali a nevzdali to ako ja.Aspon viem,ze tato "DIETA"nema jojo efekt.Pri ostatnych som pribrala vsetko za tyzden.

bzzz

lejja nevzdavaj sa !!!! je to len na tebe, hlavne treba chciet a potom to pojde jak po masle !!!!
aj mna to deprimuje ze mi vaha nejde dole,ale co uz, ono sa to pohne, raz musi!!! hlavne je ze sa uz teraz citim lepsie, zdravo sa stravujem, cvicim...treba mysliet pozitivne a ono to pojde, uvidis! :)

aneti7

lejja a koľko si vlastne schudla...ja si myslím, že to zvládneš...veď to nie je také zlé...samozrejme sú ťažšie a ľahšie dni, ale treba vydržať a výsledok stojí za to