Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90. dnova dieta od 02. 02. 2010

Timinka

Baby - super !!!
Konečne sa aj mne váha pohla - a dokonca smerom dolu :o))))
Už som to viackrát chcela vzdať - ale je fajn nechať sa vami inšpirovať. Do mojho vysnívaného cieľa mi chýbajú už len 3 kg - takže idem ďalej.
A potvrdzujem - jojo efekt asi naozaj nefunguje - lebo už som dietu viackrát porušila - a nič. Takže vlastne keď už neviem vydržať - tak zhreším - a potom idem ďalej :o)))
... ja viem že by som nemala ...

bzzz

aneti to je super :) blahozelam

a bc praca teda to jadro by malo byt od prvej kapitoly az po poslednu kapitolu,ale neviem ze po zmene je to ako...

barb a som hrda na teba :)

juuj take krasne plyvky som nasla na nete ze ja umieraaaaam z nich, ach nech sa to uz pekne pohne !!!

Barb 26

Ahojte baby, dakujem Vam, ste zlate, vcera sa mi to konecne podarilo a vydrzala som... Uz dlhsie som sa pre istotu nevazila, lebo som nechcela vidiet, ako ta rucicka stupa, ale dnes rano som sa odvazila a cuduj sa svete, oproti zatial najlepsej vahe, ktoru som pocas diety mala = 60,2 kg, som pribrala len 20 dkg - cize mozem potvrdit, jojo efekt tu akosi nefunguje...
Tak ma to posunulo dopredu a som cela happy... Ked prestanem kaslat, zacnem hned cvicit, nech sa aj brusko formuje a hlavne na tie nestastne nohy a boky, ktore su mojou problemovou partiou...
Dakujem za Vasu podporu....
Aky mate dnes dnik? My mame cestoviny, nasla som jeden uzasne vyzerajuci recept a ked ich manzel vcera ochutnal, povedal, ze su bozske. Pripajam pre inspiraciu: na mensej cibulke poprazite na masle cerstve sampinony, pridate susene paradajky a dva struciky cesnaku a zamiesate do toho fetuccine alebo tagliatelle. Osolite, okorenite a date trochu tymianu - naozaj velmi chutne...

aneti7

Ahojte tak konečne sa tá váha pohla:)...dnes ráno som mala o kilo menej a -3 cm v páse:)...tak sa strašne teším...

aneti7

baby písali ste tu, že tiež píšete bc. prácu. Mám jednu otázku čistý text čo mám byť na 30-40 strán sa ráta od úvodu po záver, alebo od úvodu po použitú lit. Ja mám z toho strašný zmätok a už neviem koho sa mám spýtať...ďakujem

aneti7

bzzz neviem či by som to takto riešila...potom sa ti celá diéta popresúva...radšej namiesto ovocného dňa vodný...ale to neviem či bude mať taký účinok...ale je to na tebe

bzzz

barb, presne tak, je to len na tebe, a hlavne ze treba chciet, a ak byvate s manzelom len dvaja, a ked idete na nakup tak nic ale vazne nic zbytocneho do kosika NEVKLADAT!!! ja byvam este s rodicim, a viem ake je tazke odolat, hlavne ked same dobroty nakupuju , varja, a tak no proste hrozneee, ale snazim sa a viem uz odolat !!! a som zato na seba hrda :) mam svoj ciel, a robiiim vsetko uplne vsetko aby sa mi splnil, hlavne ked si pozeram svoje stare fotky ze som mala aku bombovu postavu, a ja to chcem spät, a mam vazne uplne vsetky web stranky a obchody prekukane, mam v mysli cely satnik uz vymeneny, :d :D :D ak sa mi to splni, dam si iny uces a co ja viem co vsetko a bude zo mna uplne nova baba, ja sa s tymto motivujem :)

a aneti neviem, ale mozno vyskusam ze si dam po kazdom tretom ovocnom dni vodu, uvidim este si to premyslim, musim najst vhodnu taktiku :D

aneti7

Barb 26 potrebuješ si len nájsť inšpiráciu...zájdi zajtra d nejakého obchodu a kúp si nejaké oblečenie čo sa ti bude veľmi páčiť, ale nech to je nejaká veľmi krátka sukňa, alebo plavky, alebo niečo čo ti bude malé...zaves si to niekde na oči (najlepšie na chladničku :D )a možno ťa to bude inšpirovať.
bzzz ty si nejaká odvážna:)...ja som rada, že je tá voda len raz za mesiac