Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
jaj a dala som si kavu, ja moc kavu nepijem tak mi to nieco pomohlo...
aneti to je super, tesim sa s tebou a ja sa neviem dockat rana aby som sa mohla odvazit, a presne to iste mam na planovane na zajtra na jedenie co si pisala :) zajtra si spravim syrovy den :) a mamina dnes nakupila zeleninky, a aj hlavkovy salat, tak este aj nejaky super salatik si k tomu pripravim :)
Ahojte...tak ja mám dnes bielkoviny...sa strašne teším na obed...kúpila so si parenicu a na večeru si spravím grilovaný encián..Včera som zase do 2hej písala bc prácu a bola som strašne hladná a nevládala som tak som si musela dať niečo sladké...ale vôbec nemám výčitky, lebo dnes som sa po ovocnom dni zase odvážila a zase šlo niečo dole...a je to aj dosť vidieť...dnes keď som sa videla v zrkadle tak som sa nespoznávala...fakt obrovská zmena...cítim sa super:)...až na tie prsia...tie mi strašne chýbajú sa cítim taká plochá...ale nevadí za mesiac zase začnem brat antikoncepciu tak dúfam, že dorastú do pôvodnej veľkosti:)...ale zase aby aj ostatné nenarástlo do pôvodnej veľkosti :D
kvetinky, tak tato dieta je uplne prva v mojom zivote, drzim ju od 02.02.2010, schudla som 7 kg, a od vodneho dna kt. sme mali 2.3. sa mi vaha nepohla zatial,ale zajtra sa chcem odvazit ze co ked nahodou uz nastala nejaka pozitivna zmena ...
ako sa mate inak baby? dnes mame vitaminiky, mne je dnes tak zle, boli ma hlava , kruti sa mi, dufam ze to nejako zvladnem :/
bzzz
ahojky,našla som si odkaz ktorý si pridala do fora v ktorom som ja,že váha sa ti zastavila po vodovom dni..chcem sa spýtat,ako dlho držíš ty osobne túto diétu a kolko sa ti podarilo schudnúť?
ja ju mám mesiac cca a slabota,dole menej než 4kg a teraz váha stojí po vodovom dni...:-/ čo ty ako
aneti, tak to ti verim, aj moje sa zmensili :( veru mam, aj do teraz som mala uz predstavu ze co vsetko si kupim a tak,ale tieto plavky su kraaaasne, tak uz sa len tam musim dopracovat :)
ja som zvedava na piatok rano, vtedy sa odvazim, dufam ze sa nesklamem a aspon trochu sa to uz KONECNE pohne smerom dole!!!
ja mam na veceru zakusok :)a uz sa tesim na zajtrajsie ovocie :)
sisi na...ale nemáš uvedený mail...tak ho napíš a ja ti rada niečo poposielam...inak ja som bola na tom podobne ako ty...tiež 163cm ale mala som 72 kg...tiež som skúšala veľa diét ale táto je prvá čo naozaj zabrala, že nešla dole len voda...
bzzz tak máš aspoň nejakú poriadnu motiváciu:)...ja som si dnes musela ísť nakúpiť nové podprsenky, lebo mi už boli všetky veľké...z košíkov C mám B...tak to ma moc nepotešilo :(
A baby super, že sa nám všetkým už tá váha konečne pohla...:)
ahojte,tak som sa sem po dlhom čase dostala :) tak zajtra už 45.deň a polovica za nami :) ani mi to nepríde...inak váha mi stále stojí,aj keď už asi pár dkg išlo zasa dole,mám niečo tesne pod 61kg,ale už to nie je 61 :) nemám digitálnu váhu,tak neviem presne,ale v bokoch aj v stehnách mi 1 ďalší cm zišiel :)
dnes som sa sklamala v sušených paradajkách,som si myslela aká to bude super na cestovinách,no a nebolo,nakoniec som ich odtiaľ musela povyberať,ale už sa veľmi teším na večeru,kúpila som si Linu keksík :D
tak to je super baby, ja som sa nevazila, ale po zajtrajsom ovocnom sa odvazim dufam, ze sa nesklamem :/
co ste dnes papali? ja som mala cestoviny so zeleninou, a uz sa tesim na sladku veceru :)
Ahoj všetci ktorí sa rozhodli pre túto dietu ako ja.Problem s vahou mam uz od detstva,neustale chudnutie mi uz lezie na nervy a stale neuspesne.Zacala som s touto dietou len predvcerom lebo som o nej uz vela pocula a vraj je uspesna,tak idem na to aj ja.Uz sa na seba nemozem ani pozerat,hanbim sa vyjst von.Mam 163 cm a vaha asi 70 kg-strasne!!!Keby ste boli takí dobrí a poposielali mi na mail nejake vase odporucanie co jete v tie 4 dni bola by som vam velmi vdacna,lebo fakt potrebujem zhodit nutne!!!Dakujem