90. dnova dieta od 02. 02. 2010

aneti7

Bzzz kúp si to pohánkové mlieko alebo sójové a sprav si z toho na škroby.
lejja je to naozaj super pocit...cítim sa omnoho lepšie, mám lepšiu náladu a všetko.
Ja mám dnes škroby a spravila som si zemiakové placky...dala som si ich s kečupom a horčicou tak, že som to zmiešala a do toho som si namáčala placku. Mňam:)
A ako sa dnes máte? Ja super, konečne som dala zviazať BC prácu tak sa už aj vyspím, lebo celý týždeň som spávala tak 4-5 hod denne:(..to tiež nie je moc dobré na chudnutie

Barb 26

Caute kocky,
hlasim, ze som spat :-)
Dnes rano som sa vazila a rucicka na vahe mi ukazala rovnych 59 kg, co je - 6,7 kg. Naozaj to nechapem, clovej je iba dva dni vzorny a hned to ide dole... doteraz som pod 60 nemala, stale sa to hybalo 60,2 alebo 60,4, 60,7 a tak a dnes rano?? No som happy - dokonca z bokov mi ubudlo 5,5 cm, co je supeeeeeeeeer :-)
Vcera som sa sice trosku vyhladovala, bol vitaminovy dnik a po pravde som toho vela nezjedla, ale asi to bolo stresom zo skusky...
No nevadi, dnes uz papam normalne, dokonca mam na obed krajec chlebika, trosku kremzskej horcice a 3 platky slaninky a k tomu redkovky... hrozne dobruckeeeeee - akurat si na tom chutim :-)
A ako vy? Vidim, ze sa taktiez dari :-) Tak len nech to takto pokracuje :-)
Pekny slnecny dnik vsetkym!!!!

bzzz

lejja, dakujem uz lepsie, to asi nie, skor od zmeny pocasia to bolo,ale uz sa mam lepsie :) klop,klop,klop

no na obed si prichystam grilovany encian s nivou, a este trochu parenici, a zeleninovy salat k tomu, plus vyvar, a na veceru si dam len parenicu so zeleninou..

baby, inak ja mam strasnu chut na zemiakovy privarok a sosovicovu(smotanovu) polievku, ale ako pozeram tak to si ani nemozem dat lebo to je kombinacia 2 dni :/

lejja

bzzz dakujem za radu skusim sus.ananas.Ako si pripravujes syr?Super,ze sa ti vaha pohla to povzbudi pokracovat dalej.Dnes ako sa mas?U nas ma teraz vela ludi brusnu chripku.

bzzz

lejja., ja mam dnes bielkovinovy dnik, tak si spravim syrovy den, a ked mas chut na sladke daj si suseny ananas, mne to zvyklo pomoct :)

bzzz

Dakujem za rady,ale vcera som bola cely den v posteli :/

Babyyyy.,ale konecne sa to aj u mna poholo, cca 2kg (mam klasicku vahu tak neviem presne ale zhruba 2kg) sli dole sa tesiiiiiiiiim :) z mojich 90kg, ukazuje 81 , juj este prekonam magicke hranice 80,75,70 a dostanem sa na 65 a ja budem taka happy ze veeelmi, uz aj teraz som,hlavne ked uplne vsetko zo mna uz pada :) juuuuj veeelmi sa tesim :)

lejja

Aneti je to super pocit,ze?Konecne nam nieje oblecenie uzke.Aky den mate dnes baby?Ja mam vitaminy.Neviete mi poradit co mam robit so svojimi chutami na sladke?To je u mna najvacsi problem ,nedat si nic sladke.Ovocie nezabera.

aneti7

lejja to je super...ja ešte asi počkám kým skončí diéta a potom budem meniť celý šatní. Ale tiež som si dnes vyskúšala jarnú bundu, ktorú som si na jeseň už nevedela zapnúť a teraz mi je ešte aj voľná :)

lejja

Ahojte,ja som si dnes kupila novu bundu na jar,lebo ta z jesene mi bola velmi siroka.Viete ako ma to potesilo,ze som si musela ist kupit nieco nie vacsie,ale mensie?Rifle som si kupila mensie o 2 cisla a vsetky nohavice su hrozne siroke,aj tie musim vymenit.Super pocit,ze potrebujem konecne normalnu velkost, pri ktorej si mozem aj vyberat a nie iba kupit to co maju,pretoze aspon u nas je vacsina oblecenia 38 40.A vy ako baby,aj vy menite satniky?Mne to dodalo chut pokracovat dalej.Dnes mam sacharidy,cestoviny so zeleninou a vecer nieco dobre sladke.

aneti7

bzzz skus si dať lyžičku medu alebo čaj s medom...to je sladké a malo by ti to dodať energiu...mne to pomáha keď som taká nijaká...alebo si dám šumienku, nejaký vitamín C, alebo niečo také