90. dnova dieta od 02. 02. 2010

janinkaaa

ahojteee, vidim ze dietku drzite uz dlhsi cas, chcela by som sa k vam pripojit, nechcem zbytocne novu temu zakladat. ako vam to ide, kolko ste uz za ten cas schudli??? cvicite popri tom? kolko? varite si z knizky alebo len tak z hlavy?? :)

bzzz

ahojte, tak ja som dnes mala na ranajky pomaranc, na obed wifonku a mam mensi prehresok, som si dala take mini zemiakove placky par ks tyciniek, ale jedla som k tomu strasne vela zeleniny, tak snad sa ten prijem vyrovnal..a dnes idem aj cvicit tak to pekne vyskacem, aneti to je super pocit, aj mna uz zacali chvalit a aj taki co nevedia ze drzim dietu alebo s kym som sa uz davno nestretla, takze ma to dost aj povzbudilo :) a co budete mat na veceru? ja asi len nejaky keksik..este neviem, ale tesim sa na zajtrajsie ovocie :)a uz cakam aj vodny den, dufam ze po druhom vodnom dni sa nam to lepsie rozsupne, nie ako po prvom ze nam/mi ta vaha stala aj dva tyzdne :) !!! barb, podla mna to mozes,

Barb 26

A este som sa chcela spytat: je mozne dat si v UH den kura na paprike? alebo taky gulas? su to take cestoviny od Maggi - dobry hostinec.. taka pat minutova zalezitost.. moze sa to jest v UH den? Dakujem za pomoc..

Barb 26

Ahojte kocky, ja som mala na ranajky kusok jablcka a na obed spagety s morca delou - ani som ich nedojedla, konecne sa mi zmensil zaludok..
Vahu som mala dnes 58.6, comu sa nesmierne tesim.. a dufam, ze pojde stale dole..
Zajtra mam ovocnikovy den, takze budem urcite len na ovoci a vodicke...
Pekny dnik..

aneti7

ahojte tak ako sa darí?...ja mám dnes ovocie...na raňajky som si dala grepoví šťavu a na obed varenú zeleninu...a som dosť plná...včera si už na mne konečne začali ľudia všímať, že ako som schudla...konečne aj taký čo nevedeli, že držím diétu:)

aneti7

bzzz tak skús to pohánkové...ale podla mňa aj to sójové môžeš v pohode, veď aj sóju v škrobový deň môžeš a sójové mlieko je zo sóje:)...ja si bežne varím s toho pohánkového a aj tak chudnem

Milana

Ahoj Sisi, okrem 90 dnovej diety (na ktoru som sa predsa len dala) som začala brať este na lepsi efek pripravok Appetite STOP, ktory zabranuje chuti do jedla. Minule som tu pisala, ze to vyskusam a aj ked som tomu spociatku neverila, funguje to. Takze odporucam a ma to efekt.

bzzz

anetti, dakujem za radu,ale ja som pozerala ze sojove mlieko ma este vacsi obsaj bielkovin ako kravske, tak neviem..zajtra mam aj tak skolu ,takze by som si take a ni nemohla spravit..vidim to na ryzu na zajtra..

A k tej Bc praci blahozelam, uz aj ja by som mala zacat pisat diplomovku,ale taaak sa mi neche ze az :(

Jaj dievcence tak strasne sa tesim, ze sa nam to pohlo, a ze to pekne ide dole :) jupiiii :)