Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
baby už o týždeň tu je zase vodný deň...a ja som zatiaľ za tento mesiac dala dole len 1,5 kg...neviem či sa takýmto tempom dostanem na tých 57 kg čo som si stanovila ako ciel do konca diéty....Aj vám to ide teraz tak ťažko???
oprava: "so strúhankou a cukrom"
kvetinky prečo by si nemohla?
pozri, aj v knihe píšu, že sem tam si napr na pizzu môžeš zájsť do reštiky - vieš čo všetko oni dávajú do cesta? určite nie celozrnnú múku, určite je tam mlieko, vajíčka a podobne. to isté večera - keď si kúpiš zákusok v cukrárni, čo kniha povoľuje, predstav si čo všetko v ňom je - múka, vajíčka, mlieko a predsa to môžeš jesť v UH deň. a dokonca aj v knihe je pár receptov, kde nie je "slaný obed", ale "sladký". napríklad som tam videla cestoviny zo strúhankou a cukrom, ale aj iné.
na rôznych fórach veľa báb píše, že v UH deň si zvyknú robiť napríklad aj krupičnú kašu, normálne tam dávajú mlieko, alebo piškóty so smotanou a ovocím a jedávajú to v UH deň. a chudnú. alebo slivkové knedle a čo ja viem ešte. takže podľa mňa kľudne môžeš.
ja nemám veľmi rada sladké a väčšinou mám "slané" cestoviny na obed aj večeru v UH deň, tak myslím, že ty si tiež môžeš dať sladký obed aj sladkú večeru. a navyše ty používaš celozrnnú múku, ktorá je veľmi ľahko stráviteľná, takže smelo :) inak, čo je paradoxné všimla som si, že som vždy najviac schudla po UH dni...
Ahojte baby...tak ja mám dnes za sebou bielkoviny...mňam:)...tento deň mám asi najradšej. Na zajtra som si spravila špenát a zemiaky...tak sa teším....
kvetinky ja si myslím, že to môžeš, len si daj taký menej sladený džem...
kvetinky, neviem neskusala som..
čaute kočky
som z iného fora 90dňovky ale chcem sa spýtať,či niekedy ste papali na uhlohydrát.deň tie palacinky so šampionmi? je to písané v knihe,robené s celozrnnej múky..len sa chcem spýtať,či je to možné jesť s trochou džemu v ten deň namiesto šampionov?
ninka drzim palce, neboj da sa to zvladnut!
no baby ja neviem co sa to so mnou dnes deje,ale vedela by som zjest aj slona, toto sa mi ani pocas jedneho vitaminove dna nestalo vlastne pocas celej diety ani raz, ranajky som mala pomaranc, desiata co ani nezvyknem desiatovat som si dala detsku vyzivu, na obed zeleninovy salat, a teraz??? este k tomu aj caj s medom a tri kocky horkej cokolady :( pomoooooooooc !!!!
Čaute kočky, tak ja mám dnes prvú vodu, dúfam že to vydržím, zatiaľ v pohode.
ahojte :)
tak ako dievcata? ja mam dnes vitaminiky..
janinka vitaj, a drzim palce !
janinkaaa tak vitaj:)...ja pri diéte aj cvičím tak 3-4x do týždňa 50 min...varím si sama, podľa toho na čo mám chuť a zatiaľ som schudla 8,5kg...A kedy začínaš? Od zajtra?