Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Nabrala som viac. U mňa to je jojo-efekt.
Ale jedla som všetko, jedno cez druhé. A ja mám rada sladké - hlavne čokoládku a čokoládkové cukríčky. A jesť je také príjemné .....
Danuša ani ja to nedržím podľa knižky...varím si podľa seba. A po diéte si nabrala všetko spať? Začala si sa normálne stravovať alebo si sa prejedala?...Lebo niekto tvrdí, že to jojo efekt nemá a niekto zase, že pribral všetko naspäť.
Ahojte dievčatá,
dnes som náhodne našla túto stránku a Vašu diskusiu.
Ja držím 90-dňovku od začiatku pôstu. Mám 158 a okolo Vianoc som mala skoro 80 kg. Dnes mám 72. Je to stále veľa ale kilá pomaly idú dole, teším sa sama zo seba. Dúfam, že ešte vydržím.
Mám aj prehrešky a nedržím celkom podľa knihy. Ale dodržujem poradie dní. A cvičím 2-3 krát týždene.
Už som niekedy držala 90-dňovku, ale keď som prestala, nabrala som znova.
Zatiaľ čaute
ahojte, no nieco vyskusam...
aky ste mali den? ja som sa dnes normalne ze najdela, na obed som si dala hydinovu sunku, celozrnny chlebicek,plno zeleninky a vyvar, potom podvecer som bola cvicit kde som sa znicila jak pes, a na veceru no priznam sa nedala som si asi polovicnu porciu :/ pochutnala som si na sunke a plno zeleninky, papriky, redkovky, salat ...takze som sa fakt ze za dnesny den dobre na papala, a vobec ani nemam az take velke vycitky lebo som sa docitala ze ak vyrovnam ph mnozstvo jedla tak sa od toho nepribera..dufam teda ze to bude ok ... co vy na to? poradte mi nieco na skroby? uz vobec neviem ze co by som si dala, tyzu urcite nie tak neviem...
aneti no výška len 160cm,takže mám čo chudnúť
kikulka a akú máš výšku?...lebo tých 61 kg už nie je tak veľa a pokiaľ si vysoká tak už ani chudnúť nepotrebuješ
baby tak ja som po vodnom dni neschudla už ani gram,stále mám 61kg :( a tiež sa snažím dodržiavať na 100%,veľa cvičím a nič :( dúfam,že za ten 3.mesiac zíde aspoň niečo,môžete byť rady,že vám zišlo 1,5-2kg,mne ani to...a to potrebujem ešte min.6kg schudnúť
bzzz skus si dať ráno na lačno vlákninu...to ti pomože určite
Babenky, tak včerajší môj prvý vodný deň som zvládla,ráno o 1,5 kg menej. Celkovo po 29-tom dni 8 kg dolu.Teším sa, ideme ďalej.
ahojte :)
aneti ja sa natu vahu uz asi ani nepostavim,len po vodnom dni,lebo ma to zbytocne deprimuje :( prvy mesiac som bola taka stastna ze kolko vela toho slo dole a teraz max 2kg ked som dala dole, a to este aspon 16 chcem dat dole, takze asi s tym budem pokracovat aj po skonceni na dalej, neviem kde je chyba, dodrzujem dietu presne, cvicim, mala som asi za celu proceduru len 3 mini prehresky tak neviem, kde je problem :( neviem ako vy, ale doteraz som nemala ziadny problem s velkou potrebou a teraz idem raz za tri dni :( tak neviem..