90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

aneti,vydrzime neboj sa :) a ja sa uz ani neodvazim do toho stvrtka, teda dufam ze vydrzim :)

uz som po veceri, dala som si z toho zakusku, bolo vyborne, musim sa priznat ze som si dala 2ks ..

aneti7

Ahojte...ja mám dnes ovocie...na raňajky som mala banán a na obec detskú výživu a kivi...zajtra si asi spravím párky...mám na ne chuť...z rajčinou a asi s spravím k tej rajčine nejaký jogurtovo-cesnakový dresing...a v sobotu asi budeme variť s frajerom nejaké mäsko na šťave s ryžou...tak ja si dám len tú ryžu so šťavou...v nedeľu asi vytiahnem pizzu z mrazničky a v pondelok ovocie...potom "VODA"...dúfam, že vydržím a hlavne, že mi váha v stredu ráno ukáže konečne menej...

bzzz

Halooooo baby, ako sa mate, ako sa dari???

co ste dnes papali? ja som mala na obed cesnakovy langos, a na veceru som pripravila take piskotovo-smotanovo-ovocny zakusok :) mnamiii :) dnes idem aj cvicit, teda dufam,lebo som nejako prechladnuta tak este neviem ci mam alebo nie,nechcem viacej ochoriet..

bzzz

dakujem, no nieco vymyslim uz som uvazovala aj nad langosom..a zajtra som aj doma tak asi pripravim aj nieco sladkeho na veceru aj pre ostatnych :)

aneti7

bzzz ja som si dnes dala to maggi kura na paprike, čo tu bolo spomínané...je tam síce nejaké sušené mäso v tom, ale len malé množstvo a tiež som už ani na pizzu ani na cestoviny s kečupom nemala chuť. A ja ani samostatný kečup moc nemusí, len keď si ho pomiešam aspoň s horčicou, alebo keď môžem tak aj s tatárskou. je to tak lepšie:)

bzzz

aneti to je super, tesim sa s tebou, uz sa neviem dockat vodneho dna, lebo dovtedy sa uz na vahu ani nechcem postavit a uz som strasne zvedava, ja som mala dnes na obed tie zemiaciky ale moc mi nechutili a na veceru ryzu so salatom hlavkovym a som zasa nejako plna, a vazne som toho vela nezjedla, tak neviem, je to taky blby pocit ze som fakt ze najedena :/ aaach jaj

poradte mi nieco na Uh den, ja uz vazne neviem ze co by som si dala...kecup uz ani vidiet a ani citit nechcem..

aneti7

Ahojte baby...tak ako vám to ide?...ja mám dnes UH a zajtra ovocie...dnes som si kúpila šaty alebo také dlhé tričko či čo to vlastne je a neuveríte akú veľkosť...XS :D...ale podľa mňa to bolo nejak divne číslované lebo XS určite moja veľkosť nie je...Na začiatku diéty som mala vždy L alebo M, ale teraz keď som si vyskúšala M tak to bolo na mne fakt jak vrece:)

brunca1

Ahojte dievcata, drzim 90 dnovku od 15.3. Dnes mam skrobovy den, dam si kopec zemiakov a salatik. Moj muz je v soku, ako dodrziavam vsetko, potrebujem dat dolu aspon 15 kil , takze s cvicenim mi to dufam pojde dole.

Nemate niektora dietu vo worde? Vraj su tam recepty.
- dik a drzim prsteky.

brunca1

Ahojte dievcata, drzim 90 dnovku od 15.3. Dnes mam skrobovy den, dam si kopec zemiakov a salatik. Moj muz je v soku, ako dodrziavam vsetko, potrebujem dat dolu aspon 15 kil , takze s cvicenim mi to dufam pojde dole.

Nemate niektora dietu vo worde? Vraj su tam recepty.
- dik a drzim prsteky.