90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

aneti to je celkom fajn, ja som sa uz nevazila, necham sa prekvapit a nech je uz stvrtok raaaano :)

no ale ja som dnes z tej polievky dost zjedla asi aj za 4 tnaiere, (ale ved su to len same vitaminy, a ked som to jedla len tak samotne tak snad sa mi svet nezruti :) ) a este som pocas dna mala 4pomarance, ale aspon ma uz hrdlo tak velmi neboli len keby ta nadcha a to kychanie este tak rychlo preslo :/

aneti7

bzzz aj ja som si minule v ovocný deň dala troška rajčinovej polievky...veď tam je len rajčinový pretlak a troška múky...to podľa mňa nie je také hrozné...
Dnes som sa zase odvážila a aj napriek tomu, že mám svoje dni mám o 1/2kg menej...takže dokopy za tento mesiac 2 kg...dúfam, že do vodného dňa ešte aspoň jedno kg nejak zlezie....

bzzz

aneti, dakujem snad ma to co najrychljesie prejde, a dufam ze s tou paradajkovou polievkou som dnes nezhresila ked mam vitaminy, dufam ze nie,ale to teple mi teraz fakt dobre padlo :)

ciernovlaska, a kolko mas kg a vyska?

čiernovláska

Ahojte len to tu tak listujem, lebo som neštastná z toho staleho stresu sveta života prace a rychleho tempa. Odraža sa to na mojom zdravi a ja som začala potichučky pomaličky priberat. Skušam kadejake kury a bylinky, ale nič sa s mojou nadvahou nedeje. ASi sa budem musiet nejako skludnit, alebo najst ony sposob ventilacie ako stale niečo chrumkať a jesť.

aneti7

ahojte..tak ja som bola vcera neuveriteľne hladná...celý deň som jedla ovocie a stále som bola hladná:(...konečne dnes bielkoviny:)...dala som si párky,s rajčinovým šalát s cesnakovo-jogurtovo-tatárskovým dresingom...strašne dobré to bolo
bzzz prajem skoré uzdravenie

bzzz

tak na koniec, na ranajky som si dala dva pomarance, na obed som si pripravila paradajkovu polievku, pijem caj non stop...ach dufam ze ma to rychlo prejde :/

bzzz

ahojte :) tak ja dnes mam ovocie, ale asi si spravim na obed nejaku tu zeleninovu polievku,lebo som chora :( nadcha a tak, no nic prijemneho :(

aneti7

Timinka tak teda gratulujem :)...zrejme to je pravda, že táto diéta napomáha otehotneniu...Potom sa ohlás aj kvôli bábätku, že čo nové...a aj keď budeš vedieť čo to bude :)

Timinka

Ahojte dievčatá - som rada že Vám to tak ide.
Ja teda dnešným dňom pravdepodobne končím - dozvedela som sa, že už by som mala papať za dvoch :o)
Teším sa - lebo som takmer na váhe ktorú som chcela - a ešte k tomu vytúžené bábatko na ceste (o:
Držím Vám všetkým palce - a po nejakej dobe sa do tejto diety pustím znovu - je faaakt dobrá.