Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
ahoj,
baby, ktoré jedávate pohánku, chcem sa vás spýtať, v ktoré dni ju môžem jesť/pridávať do jedál? iba v UH dni, však?
baby pridavam sa, a uz naozaj:D..
ako ste na tom kolko ste schudli?..ake boli vase prehresky?..a kedy asi koncites dietkou?..
kikula to je super, blahozelam, ja uz pockam do stvrtka, dovtedy sa neodvazim,snad sa to aj mne poholo, a nebudem, sklamana... ja neviem, ze ako to funguje ked niekto za dva mesiace zhodil vyse 10kg, zavidim..hlavne ked som vsetko pekne dodrzala, plus aj cvicila, no vazne neviem...inak ako sa mate? co mate dnes? ja mam dnes skroby..na ranajky som mala pomaranc a banan a obed a veceru este enviem :/
to som inak ja kikulka,len sa mi nechce prehlasovat :)
juchuuu,tak konečne sa to hýbe,dnes ráno mám 60kg :D to znamená 7,5kg dole,jupiiii
a vy ako pokračujete?
Ahojte baby,neozyvala som sa cely tyzden,lebo som bola chora.Pokracujem dalej neprestala som.Dnes mam bielkoviny,dam si kuracie masko so zeleninou.A vy co dobre si date na obed?
sulinka to je úžasné za 2 mesiace tak vela. A na akej váhe si začínala?...ak sa teda smiem spýtať...
werulka ryba je bielkovina, pečivo môžeš jesť na bielkoviny aj na škroby na obed...
ahojte, tak ako sa dnes mame? co ste dnes papali, ja ranajky a na desiatu pomaranc, obed parenica a k tomu celozrnny rohlik, olovrant kesu neprazene a na veceru este neviem :/ chcela som zasa parenicu ale nasi robia fasirky, tak si dam asi kusok z toho .. snad to neni nejaky velky problem...???hm?
wewerka: ryba= bielkoviny teda ten 1.den, celozrnne pecivo =UH 3.den, ale celozrnny chlebik si mozes dat aj 1.a 2. den ale iba kusok k obedu, a cornflakes ja si myslim ze asi tiez UH den..