90. dnova dieta od 02. 02. 2010

kvetinky

anet 7
čauky ja som z fora inej 90dňovky,len ti chcem povedať,že po mojom 1.vodovom dni som prestala chudnúť a už to trvá mesiac čo váha stojí..takže moj budúci vodový deň čo je za 2 týždne riešim ovocím..
je to na tebe,uvidíš ako to bude s tvojim metabolizmom.môj to zastavilo ako aj kamaratok čo chudnú so mnou..

aneti7

no baby dnes mám ten slávny vodný deň...už som aj dosť hladná, ale zatiaľ zvládam...rozmýšľala som, že si aspoň vytlačím grep a pomiešam s vodou, alebo niečo podobné...nechce sa mi celý deň hladovať...a aj tak som po tom vodnom dni prestala chudnúť...síce to má prečistiť organizmus, ale aj v tom pokračovaní 90 dňovky je vodný deň už menej prísny...už sa môžu aj ovocné šťavy a vývar...
A čo ostatné?...ako sa vám darí?

aneti7

lejja výživu jem väčšinou v ovocný ale môže sa jesť hoci kedy namiesto ovocia...teda aspoň podľa mňa...ja si väčšinou kupujme takú bez cukru

lejja

Ahojte ja som dnes mala ryzu so zeleninou.Poradte co si mam dat zajtra na sachar.den.Vacsinou som mala nejake cestoviny,ale neviem uz s cim si ich dat.Aneti7 v aky den si das vyzivu?

BarbarQa

ahoj od dnes sa k vam pridavam..:D nemam knihu tak by som chcela poprosit ci ju niekto nemate v elektronickej podobe...mam 181cm a 83kg chcela by som schudnut na tych 70kg...:D

aneti7

Ahojte...ja som dnes na raňajky mala banán, potom džús a na obed detskú výživu...večer chystám rajčinovú polievku...aj keď je to menší prehrešok, ale musím nabrať silu na ten zajtrajší vodný deň...dosť sa ho obávam...asi viac ako toho prvého:(...dnes som bola počas mojej diéty už asi 4x v mcdonalde a nedala som si nič:)...takže už nemám problém odolať nezdravému jedlu...ale po diéte tam určite pôjdem...už mám na to strašnú chuť a keď pôjdem raz za čas to neuškodí...:)

bzzz

Ahojte :)

ako? co mate dnes? ja mam dnes UH tak na obed si pripravim cestoviny, a na veceru som si kupila Milu a Fidorku :) Zajtra vitaminiky a v stredu vooooda , ale my sme sikovne a pekne to zvladneme :) no nie ?! :D

M.P.

ďakujem, našla som pohánku aj v rámci škrobových dní zaradenú v receptoch, tak snáď áno. veď to je vlastne akoby namiesto celozrnného chlebíka, nie?

aneti7

M.P. ja si myslím, že pohánka sa môže jesť každý deň...okrem vitamínov...nie som si istá ale ale podľa mňa sa môže:)
Ja mám dnes za sebou UH...na obed som mala cestoviny a na večeru trubičky a kúsok čokolády...zajtra ovocie a potom voda...už nech to je za mnou

bzzz

M.P. no tak to ja neviem :/

baby aky ste mali dnes den? ja som dnes nakoniec mala fazulovu polievku..a na veceru som si dala ryzu a par ks fazulky z polievky..